![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασίλη μου, οι αποστάσεις με τα πόδια (εάν εννοείς αυτό),
είναι της τάξεως 1,30 με 2.30 ώρες από Μονή σε Μονή.... Θέλετε να κάνετε ποδαρόδρομο, καλός... Εαν όχι, τότε με τα καραβάκια πας σε όποια Μονή θες... Το μόνο θέμα είναι, ότι πρέπει να συντονιστείς λίγο με τα δρομολόγια... Είπαμε θα προσανατολιστούμε προς Ι.Μονές Δοχειαρίου, Γρηγορίου, Διονυσίου και τέλος Παύλου... Καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον, να είμαστε όλοι μαζί, σε κάποια παρέα.... Εύχομαι να σε βοήθησα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη, η απάντησή σου είναι στο 339. Συν τα του ARGI.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ-ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ 5ΑΔΑ ΣΤΙΣ 20/04 ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ 21/04 ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ. ΑΡΑ Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ 18/04 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 20/04 ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Ο 50ς ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΓΙΑ 18-19/04 ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ (ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΓΗΝΕΨΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ![]() ΝΙΚΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΩΣΤΑ ΝΙΚΟ????) |
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ!
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγοριου 21/04 Αγιου Παυλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA, γ. kostawKyriakos δ. KostasKyriakow φιλος ε. .........?(ενας εμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. ............... 18/04 ............... 19/04 ............... 20/04 ............... 21/04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. .......? β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. ........? γ, ........? δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ [/QUOTE] |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα δυστυχώς δεν ήταν γραφτό μου να είμαι σ´ αυτή την επίσκεψη...
![]() Πριν λίγο ενημερωθήκαμε γραπτώς από δημόσιο οργανισμό στα Βαλκάνια ότι θα προχωρήσουν σε διγωνισμό στις αρχές Απριλίου με κατάθεση στις αρχές Μαίου... πράγμα που σημαίνει οτι θα πνιγόμαστε εκείνες τις ημέρες... ![]() ![]() Νίκο, το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να με βγάλεις από ομαδαρχη... Αυτό που σκέφτομαι είναι να κρατήσω το Διαμονητήριο μέχρι λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη και αν τα καταφερω κ´ εχει προχωρησει η δουλειά, ψαχνω για διαμονη και αν βρω έχει καλώς... Ή μηπως πρεπει να ακυρώσω την επίσκεψή μου ώστε να μην τη στερήσω από κάποιον άλλο...;;; Σε κάθε περίπτωση, αν τελικώς δεν τα καταφερω αυτή τη φορά, θα κάνω την επίσκεψή μου αυτόνομα (μέσα στο καλοκαιρι) με κάποιον άλλο που πιθανώς να μην τα καταφέρει τωρα... Νίκο πες μου τι να κανω με το Διαμονητήριο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για το 5ο μέλος της ομάδας, μην αγχώνεσαι. Είναι απλούστατα τα πράγματα. Όταν πλησιάσει η ώρα θα τα πούμε. Προτείνω να μπει όποιος θέλει. Ο siraxanz ίσως; ![]() Last edited by Fuji; 24-01-2012 at 19:36. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κωστή, το κρατάς, και τη Μεγάλη Εβδομάδα που θα ξέρεις τι γίνεται ακριβώς με τη δουλειά σου, παίρνεις ξανά στο γραφείο προσκυνητών, κι ακυρώνεις. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πέραν της πλάκας, δε μου ξανάτυχε τέτοια αντιμετώπιση. Συνήθως είναι από τυπικοί, έως ευγενέστατοι. Τεσ - πα. Όλα καλά. Πες μου τώρα κάτι άλλο, θα μπορούσες να μπεις ομαδάρχης, και να αναλάβεις να κλείσεις και μοναστήρια; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 08:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 17:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 10:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 22:32 |