![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα έρθω μια βόλτα. Θα είμαι ουτος η άλλος εκει γύρω.
|
|
|||
|
|||
![]() KAI ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θάνο σ ευχαριστώ πολύ, θα έρθουμε στον καφέ για να δούμε την παρέα και να πάρω και τα νέα μου μποτάκια! Δυστυχώς είμαστε στην άλλη άκρη της Αθήνας για να έρθουμε για βοήθεια και δεν προλαβαίνουμε. Καλό βράδυ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΕΝΑ ΤΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα είμαι και εγώ στον καφέ .Μετά από καιρό έχω ρεπό τετάρτη .
Μπράβο Θάνο , ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γραψε και την διεύθυνση για να δούμε ποιοι απο εμάς βολευει να κατεβούμε απο το μαγαζί σου....
|
|
|||
|
|||
![]()
Θανο εάν χρειάζεσαι βοήθεια για φόρτωμα είμαι διαθέσιμος. Να το ξέρω όμως, και ακόμη, από ποιά δνση θα περάσω.Το τηλ. μου εφόσον αποφασίσεις ότι σου είμαι χρήσιμος, είναι στο προφίλ. Αναμένω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή σκέψη! Ίσως βολέψει και εμένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον το μαγαζι ειναι γρηγοριου αυξεντιου 40-42 ιλισια... ενα ατομο να ερθι για βοηθεια και ειμαστε κομπλε.... θα παρακαλεσω το εξης... ενας λογος που θα προτιμουσα να μη γινουν παραλαβες απο το μαγαζι εκτος της εφοριας κλπ ειναι το οτι αυτες τις μερες τρεχω σα τρελος και δεν ειμαι πολλες ωρες στο μαγαζι λογο σοβαρου οικογενειακου προβληματος... στο μαγαζι ειναι μεν η γυναικα μου και μια κοπελα αλλα δεν εχουν ιδεα και ουτε μπορουν να δωσουν το οτιδηποτε σε κανεναν.... αν υπαρχει απολυτη αναγκη να γινει παραλαβη απο το μαγαζι παρακαλω και για λογους ασφαλειας για ολους μας να προηγηθει π.μ. για σηνενοηση...μη το γραψετε εδω μονο π.μ.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπουφαν Probiker Laussane 4 εποχων | Troublemaker | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 03-05-2012 09:20 |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
BMW Active Hybrid 7 | essel | Αυτοκίνητο | 5 | 16-11-2009 20:52 |
Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 09:34 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |