![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
περιμενουμε τα ντοκουμεντα νικο.......
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης, ΚΑΙ στον Σταύρο (frits) ένα μπράβο,
για την φωτογραφική κάλυψη του θέματος .... ![]() ΚΑΙ αυτός, γύρισε όλα τα τραπέζια, για να θυμόμαστε την ωραία μας συγκέντρωση .... ![]() (περιμένουμε τ' αποτελέσματα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() . [/QUOTE]Μιλαμε για πολλα εκατομυρια στη σειρα......μπραβο παιδια...παντα ετσι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Και την σύζυγό του Κατερίνα βεβαίως, για την ώρα που τον αντικαθιστούσε επάξια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ στο 121 !
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλοι μου! Και του χρόνου , να είστε καλά!
Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω να έρθω και εγώ! Μπράβο στους διοργανωτές και στον Στέλιο (Gazi) για τον κόπο τους! Πάντα τέτοια και πάντα με υγεία! Και του χρόνου! |
|
|||
|
|||
![]()
Για άλλη μια φορά :sm5:στα παιδιά που έτρεξαν για όλα και για όλους μας ....Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ευχόμαστε να είστε γεροί και πάντα τέτοια......Και πάλι πολλά :sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση, για τη συμμετοχή, για τις προσφορές, για το κέφι, για όλα.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, ακόμα περισσότεροι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστήσω και εγώ τους πρωτεργάτες της εκδήλωσης για το άψογο αποτέλεσμα και να ευχαριστήσω και για τα δώρα που πήρα.Και του χρόνου gsforum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 13:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 16:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |