![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλά Ηλία δε παίζεσαι με τίποτα, στραβά το άρχισες, στραβά το τελείωσες, είπε ο άνθρωπος να κάνει κάτι, σπαταλά το χρόνο του και αναλαμβάνει την ευθύνη να μαζέψει και να συντονίσει 30 μαντραχαλαίους στο βουνό και του την λες συνέχεια από την αρχή. Έλεος... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν του "την ειπα" καθολου. Ειπα απλα οτι θελω να ερθω,να συμβαλω στην κινηση αυτη και μπραβο του, αλλα αν πρεπει να βιαστω λιγο παραπανω να προλαβω την δουλεια που εχω στο Σοφικο Κορινθιας, θα επιταχυνω λιγο παραπανω. Που ειναι το κακο; Με δικια μου ευθυνη θα αποσπαστω απο το γκρουπ και θα παω μονος μου. Την διαδρομη την ξερω με κλειστα τα ματια. Στραβα το αρχισα πως; Επειδη ειπα να ειμαστε σε γκρουπς για να υπαρχει μια οργανωση; Ο Τακης αποφασισε οτι δεν πρεπει να ειμαι στην ομαδα επειδη ειπα οτι θελω απο καποια στιγμη και μετα να παω πιο γρηγορα. Του το προτεινα και γω βεβαια, αλλα δεν νομιζω οτι θα εκανα και τοσο μεγαλο κακο στην ασφαλεια.Αφου ομως δημιουργει προβλημα,οκ,το δεχομαι και τελειωνει εδω το θεμα. Το προβλημα μου προεκυψε στο οτι ο μεγαλος μου γιος παιζει μπαλα στο Σοφικο Κορινθιας και πρεπει να ειμαι 12-1μμ εκει. Αλλα ηθελα πολυ να ειμαι στην βολτα αυτη, επειδη ειναι για καλο σκοπο και προσπαθησα να βρω τροπο να τα συνδυασω και τα δυο. Ολο αυτο τον καιρο προσπαθω να δωσω μερικες συμβουλες και τ ακουω και απο πανω. Οκ, δεν τις θελετε, μην τις θελετε. Δεχτο. Αυτα και τελος. Φυσικα περιμενω και απο τον Τακη τις... κατσαδες του. Αγαπητοι μου, καλα να περασετε και ειλικρινα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ιδεα του Τακη. Ειλικρινα ομως, χωρις να υπονοω κατι. Last edited by emix; 09-04-2010 at 15:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Ας χαμηλώσουμε τους τόνους
γιατί πρόκειται αφενός για μια διοργάνωση "αγάπης" και αφετέρου για μια χωμάτινη βόλτα για το κέφι μας. Καλέ μου φίλε Ηλία, πιστεύω πως κανείς δεν θα είχε αντίρηση να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και να "αποσπαστείς" μετά από κάποιο σημείο από τους υπολοίπους. Πιστεύω όμως πως η δημιουργία ειδικού post για το συγκεκριμένο θέμα ήταν λίγο άστοχη... Όπως και νά χει, σε περιμένουμε κανονικά την Κυριακή το πρωί, στο σημείο συνάντησης. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλα αυτο,τιποτα αλλο. Θα χαρω να σας δω απο κοντα ολους. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλια μονος ειπες να βγεις και μονος σου βγηκες!Δεν θελω να χαλασει το θεμα και το αφηνω εδω!!!ειπαμε να κανουμε κατι καλο και δεν με χαλαει κανενας και για τιποτα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο για την σκεψη σου.Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το σκεπτικο σου.Ειμαι και εγω μεσα αλλα οχι για βολτα λογω εργασιας (ειμαι αρτοποιος)
![]() Σε οτι αφορα ομως την ενισχυση για τα παιδια ειμαι μεσα. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπραβο...φιλαρακι,αυτος ειναι και ο σκοπος της βολτας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπραβο φιλε να εισαι καλα ευχαριστουμε!!!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 12:44 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 09:27 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |