![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εμενα μου βρωμαει!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
βρε μηπως ηταν και Ελληνας ?
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηθελα να το πω αλλα φοβηθηκα μηπως με παραξηγησουν!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
θαναση δε πιστευω να σε <<δαγκωσε>>!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε κατά διάννοια, δεν μου πέρασε από το μυαλό.... Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Ένα πράγμα που μου έκανε άσχημη εντύπωση, ήταν ότι ενώ όλοι οι μοτοσυκλετιστές ( κ ήταν πάρα πολλοί ) χαιρετούσαν, οι χαρλεάδες, δεν κουνούσαν βλέφαρο.... Οδηγούσαν, σαν να μην έβλεπαν άλλες μοτό. Μπορώ να πώ ότι μου κακοφάνηκε! Όχι ότι με πήραν κ τα κλάματα, αλλά ήταν αυτό που είπα κ στην αρχή, ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η εμπειρία που έχω να καταθέσω παντως είναι οτι στο πρώτο μου ταξίδι με την παλιά μου f650 στην Πάργα, σε όλο τον δρόμο με κοιτούσαν "καπως" οι "γρήγοροι" με τα fazer και οι "άνετοι" με τα varadero και τα GT. Εγώ πάντως ένιωθα μεγάλη χαρά που τους επαιζα τα φώτα και σήκωνα χέρι είτε ήταν στο απέναντι είτε στο δικό μου ρεύμα.
Μια παρέα με καμια 25αριά χάρλευ, που πέρασε απο το απέναντι ρεύμα με χαιρετήσαν όλοι. Ως και οι συνεπιβάτες. Last edited by pantam; 22-07-2010 at 00:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() πέρα από την πλάκα, η περίπτωσή σου ήταν μια εξαίρεση που δυστυχώς επιβεβαιώνει τον κανόνα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι δερμάτινο και απο πάνω δερμάτινο τζίν πάντως
![]() Έχω και άλλα περιστατικά τώρα που το σκεύτομαι αλλά θα φύγουμε off topic
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
| Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
| Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
| Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
| το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |