GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-09-2011, 20:41
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Beauty is in the eye of the beholder....
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 21:25
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Beauty is in the eye of the beholder....
εσενα τωρα σ αρεσει αυτο το πραγμα?
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 22:22
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Παω στοιχημα οτι αν ειχε σηματα bmw,θα σου αρεσε πολυ.....
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 22:27
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτη η τυπισσα αραγε πως νιωθει που κανει τη γλαστρα... διοτι μαλλον ολοι αυτην βλεπουν παρα το εκτρωμα απο κατω... (κατω εννοω το μηχανακι οχι το μεσα στο εσωρουχο... ελπιζω να γινομαι κατανοητος)
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 22:36
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

η συζυγος μολις ειδε το video "τι ειναι αυτο ? καινουργιο bmw ? " ,οχι της λεω ειναι το καινουργιο honda......"μα καλα γιατι το εκαναν σαν το 1200 adventure ???"..........
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 23:34
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αν μου αρέσει ή όχι, είναι εντελώς προσωπικό, και όχι δεν μου αρέσει, αλλά δεν κοιτώ πρώτα το σηματάκι για να δώ αν μου αρέσει, και για αυτό έγραψα ότι έγραψα....
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 23:58
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παω στοιχημα οτι αν ειχε σηματα bmw,θα σου αρεσε πολυ.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αν μου αρέσει ή όχι, είναι εντελώς προσωπικό, και όχι δεν μου αρέσει, αλλά δεν κοιτώ πρώτα το σηματάκι για να δώ αν μου αρέσει, και για αυτό έγραψα ότι έγραψα....
οχι ρε παιδια,δεν κοιτω το σημα η την μαρκα!απλα ειναι χαλια!
περα απ την πλακα που κανουμε,οταν κατι ειναι ομορφο η καλο,οφειλουμε να το λεμε!
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2011, 23:59
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Γιατί πιστεύεις ότι άλλοι το κοιτάνε;
Θα δικαιολογούσε πολλά ε;

Εμένα δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς πάντως, ότι και να γράφει.
Άλλη μια μηχανή χωρίς ταυτότητα.

Έχε υπόψη ότι και η 1200GS δεν διακρίνεται για την ομορφιά της. Το σχήμα της ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Θυμάμαι πως φαινόταν στον κόσμο τότε, πως τους φαίνεται τώρα (το ίδιο και σε μένα). Το σχήμα της ΕΠΙΚΤΗΤΑ το "συμπαθήσαμε". Μάλιστα ότι συνήθισα την 1200GS με έκανε να βλέπω σαν νορμάλ και την 1150GS που κάποτε την έβλεπα και μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη μπορεί να είναι μια μηχανή.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Γερμανοί όταν λένε function over form το εννοούν και τελικά... τους κάθεται. Άλλοι το κάνουν επειδή... το κάνουν οι Γερμανοί. Ε αυτό δεν πρόκειται να τους κάτσει ποτέ. Ας κάνουν κάτι δικό τους. Πράγμα που μεταξύ μας έχουν χρόνια να καταφέρουν. Μιλάω ειδικά και συγκεκριμένα για την Honda. Δεν μπορώ να το πω πχ. για την Yamaha. Η Honda το έχει ρίξει στο innovation (καλά κάνει) που συμμαζεύεται στο εξής... ένα: Το νέο κιβώτιο/μετάδοση που κοντεύει να το βάλει και στα παπιά. ...και ξεχνά ΟΛΑ τα άλλα που τα κάνει σπασμωδικά. Κρίμα.

Ο πατέρας μου είχε 20 χρόνια ένα Honda Accord. Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για την εποχή του. Είχε air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα (όλα), υδραυλικό τιμόνι όταν τα BMW ήταν σαν κουτιά με ρόδες και ακόμα και οι... πόρτες ήταν αγορά έξτρα. Μια φορά έσπασε το καπάκι του μοτέρ (!) και αντί να σπάσει το μοτέρ αλλάξαμε ένα ανταλλακτικό ελάχιστα χιλιάρικα, ΕΠΕΙΔΗ ήταν Honda. Αλλά ήταν πάντα ένα "απρόσωπο" Accord*, μεγάλος αδερφός από ένα ακόμα πιο απρόσωπο Civic (δες τις τωρινές σπασμωδικές προσπάθειες το Civic να δείχνει "εντυπωσιακό" και τελικά οπτικά είναι ένα χάλι). Από αυτό η Honda δεν έχει ξεφύγει ούτε στα δίτροχα της. Τα κάνει η αδιάφορα ή... τρικυμία εν κρανίω. Το συγκεκριμένο ανήκει στην 2η κατηγορία. Το παλιό Transalp ας πούμε ανήκει στην πρώτη. Το νέο στην... δεύτερη και πετυχαίνει και την πρώτη (κατόρθωμα). Το DN-01 καθαρά στη 2η. κλπ.

Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για αυτό εδώ κρίνουμε από την εικόνα και ότι έχουμε διαβάσει. Μπορεί να βγει μηχανάρα. Τι πιστεύω βάση των... στατιστικών όμως; Ότι θα βγει μια "συμπαθητική, οκ, τίμια" μηχανή που δεν θα βρίσκει κάποιος να πει τίποτα άλλο για αυτή. Ίσως διαψευστώ. Θα δούμε ε;

* (μιλάω για αυτοκίνητο που το πόνεσα αφού μεγάλωσα εκεί μέσα, από παιδάκι να κάνω εμετό σε ένα από τα πολλά ταξίδια που ο πατέρας πήγαινε για δουλειές όλοι μαζί, μέχρι κάνα πήδημα στη ζούλα νεαρός)
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2011, 00:51
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

εκτακτο παραρτημα ..............

οι σχεδιαστες τισ honda αφου ακουσαν του ειδικους και ειδαν οτι κατασκευασαν ενα λαθος

αποσυρουν το συγκεκριμενο προτζεκττττ και περιμενουν απο ειδικους και μηηη τις προτασεις τους
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2011, 02:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχε υπόψη ότι και η 1200GS δεν διακρίνεται για την ομορφιά της. Το σχήμα της ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Θυμάμαι πως φαινόταν στον κόσμο τότε, πως τους φαίνεται τώρα (το ίδιο και σε μένα). Το σχήμα της ΕΠΙΚΤΗΤΑ το "συμπαθήσαμε". Μάλιστα ότι συνήθισα την 1200GS με έκανε να βλέπω σαν νορμάλ και την 1150GS που κάποτε την έβλεπα και μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη μπορεί να είναι μια μηχανή.
Για αυτό σου λέω "beauty is in the eye of the beholder". Εγώ απο την άλλη με το που είδα την GS το 2004, όταν πρωτόρθε και την κυκλοφορούσαν οδηγοί της Ολυμπιακής επιτροπής, την ερωτεύτηκα πάρα πολύ οπτικά, και ο λόγος που δεν την πήρα τότε, ήταν ότι είχα βρεί τρομερή περίπτωση ανταλλαγής για το ΧΧ μου, και δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τον Νοέμβριο που θα γινόταν η εισαγωγή της απο την αντιπροσωπεία (ήταν Αυγουστος), και έτσι κατέληξα στο Βαραντέρο, με σκοπό την ανταλλαγή σε GS αργότερα.

Το GS συνεχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ, απλά πλέον έχω φύγει απο την συγκεκριμένη κατηγορία.

Ομως, η εμφάνιση για μένα δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας επιλογής μιας μοτο, Για αυτό έχω και μια απο τις ασχημότερες μηχανές παραγωγής σήμερα (με τα δικά μου μάτια πάντα)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης