![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Beauty is in the eye of the beholder....
|
|
|||
|
|||
![]()
εσενα τωρα σ αρεσει αυτο το πραγμα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παω στοιχημα οτι αν ειχε σηματα bmw,θα σου αρεσε πολυ.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτη η τυπισσα αραγε πως νιωθει που κανει τη γλαστρα... διοτι μαλλον ολοι αυτην βλεπουν παρα το εκτρωμα απο κατω... (κατω εννοω το μηχανακι οχι το μεσα στο εσωρουχο... ελπιζω να γινομαι κατανοητος) |
|
|||
|
|||
![]()
η συζυγος μολις ειδε το video "τι ειναι αυτο ? καινουργιο bmw ? " ,οχι της λεω ειναι το καινουργιο honda......"μα καλα γιατι το εκαναν σαν το 1200 adventure ???"..........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το αν μου αρέσει ή όχι, είναι εντελώς προσωπικό, και όχι δεν μου αρέσει, αλλά δεν κοιτώ πρώτα το σηματάκι για να δώ αν μου αρέσει, και για αυτό έγραψα ότι έγραψα....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
περα απ την πλακα που κανουμε,οταν κατι ειναι ομορφο η καλο,οφειλουμε να το λεμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί πιστεύεις ότι άλλοι το κοιτάνε;
Θα δικαιολογούσε πολλά ε; Εμένα δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς πάντως, ότι και να γράφει. Άλλη μια μηχανή χωρίς ταυτότητα. Έχε υπόψη ότι και η 1200GS δεν διακρίνεται για την ομορφιά της. Το σχήμα της ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Θυμάμαι πως φαινόταν στον κόσμο τότε, πως τους φαίνεται τώρα (το ίδιο και σε μένα). Το σχήμα της ΕΠΙΚΤΗΤΑ το "συμπαθήσαμε". Μάλιστα ότι συνήθισα την 1200GS με έκανε να βλέπω σαν νορμάλ και την 1150GS που κάποτε την έβλεπα και μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη μπορεί να είναι μια μηχανή. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Γερμανοί όταν λένε function over form το εννοούν και τελικά... τους κάθεται. Άλλοι το κάνουν επειδή... το κάνουν οι Γερμανοί. Ε αυτό δεν πρόκειται να τους κάτσει ποτέ. Ας κάνουν κάτι δικό τους. Πράγμα που μεταξύ μας έχουν χρόνια να καταφέρουν. Μιλάω ειδικά και συγκεκριμένα για την Honda. Δεν μπορώ να το πω πχ. για την Yamaha. Η Honda το έχει ρίξει στο innovation (καλά κάνει) που συμμαζεύεται στο εξής... ένα: Το νέο κιβώτιο/μετάδοση που κοντεύει να το βάλει και στα παπιά. ...και ξεχνά ΟΛΑ τα άλλα που τα κάνει σπασμωδικά. Κρίμα. Ο πατέρας μου είχε 20 χρόνια ένα Honda Accord. Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για την εποχή του. Είχε air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα (όλα), υδραυλικό τιμόνι όταν τα BMW ήταν σαν κουτιά με ρόδες και ακόμα και οι... πόρτες ήταν αγορά έξτρα. Μια φορά έσπασε το καπάκι του μοτέρ (!) και αντί να σπάσει το μοτέρ αλλάξαμε ένα ανταλλακτικό ελάχιστα χιλιάρικα, ΕΠΕΙΔΗ ήταν Honda. Αλλά ήταν πάντα ένα "απρόσωπο" Accord*, μεγάλος αδερφός από ένα ακόμα πιο απρόσωπο Civic (δες τις τωρινές σπασμωδικές προσπάθειες το Civic να δείχνει "εντυπωσιακό" και τελικά οπτικά είναι ένα χάλι). Από αυτό η Honda δεν έχει ξεφύγει ούτε στα δίτροχα της. Τα κάνει η αδιάφορα ή... τρικυμία εν κρανίω. Το συγκεκριμένο ανήκει στην 2η κατηγορία. Το παλιό Transalp ας πούμε ανήκει στην πρώτη. Το νέο στην... δεύτερη και πετυχαίνει και την πρώτη (κατόρθωμα). Το DN-01 καθαρά στη 2η. ![]() Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για αυτό εδώ κρίνουμε από την εικόνα και ότι έχουμε διαβάσει. Μπορεί να βγει μηχανάρα. Τι πιστεύω βάση των... στατιστικών όμως; Ότι θα βγει μια "συμπαθητική, οκ, τίμια" μηχανή που δεν θα βρίσκει κάποιος να πει τίποτα άλλο για αυτή. Ίσως διαψευστώ. Θα δούμε ε; * (μιλάω για αυτοκίνητο που το πόνεσα αφού μεγάλωσα εκεί μέσα, από παιδάκι να κάνω εμετό σε ένα από τα πολλά ταξίδια που ο πατέρας πήγαινε για δουλειές όλοι μαζί, μέχρι κάνα πήδημα στη ζούλα νεαρός) |
|
|||
|
|||
![]()
εκτακτο παραρτημα ..............
οι σχεδιαστες τισ honda αφου ακουσαν του ειδικους και ειδαν οτι κατασκευασαν ενα λαθος αποσυρουν το συγκεκριμενο προτζεκττττ και περιμενουν απο ειδικους και μηηη τις προτασεις τους ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το GS συνεχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ, απλά πλέον έχω φύγει απο την συγκεκριμένη κατηγορία. Ομως, η εμφάνιση για μένα δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας επιλογής μιας μοτο, Για αυτό έχω και μια απο τις ασχημότερες μηχανές παραγωγής σήμερα (με τα δικά μου μάτια πάντα) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |