![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εεεε....ναι.... λίγα.... με "πήδηξες" κι εσύ.... στις καλησπέρες.... με "πήδηξαν" και καμιά 20αριά ακόμη... ![]() ![]() ![]() Απ' την άλλη στο thread του Βόλου ανέβασα... καμιά 120αρια φωτό και 10 βίντεο... δεν άκουσα τίποτα από κανέναν... και όλα αυτά ενώ μου βγήκαν τα μάτια να φτιάξω τις πρώτες 5 ημέρες της Βαρκελώνης... ![]() Τελοσπάντων.... να σας καληνυχτίσω γιατί πραγματικά μου 'χουν βγει τα μάτια... Καλό βράδυ σε όλους ανεξαιρέτως...και καλό ξημέρωμα... |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Πρόεδρε. Κια εσύ με τις φωνές που μου έβαλες. Καλά μου είσαι............
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ... στον αγώνα...
![]() Σ' έχω καλέσει 2-3 φορές...... εσύ τίποτα... Είσαι καλά?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τζάμπα τα έφτιαξες. Όλα άχρηστα είναι εάν δεν υπάρχει μέσα στις φωτό μια Γιαπωνέζα. Ένα Honda βρε αδερφέ. Ελπίζω να το πήρες το μάθημα. Καλό βράδυ να έχεις.............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να παρατηρείς καλύτερα τις φωτό άλλη φορά... και..... . . . . . . . . . . . . . . . . πάρε RT.... πουλάει ο Χατζηλίας.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
.... μια χαρά Νάπο μου .... θα τα πούμε μεθαύριο .... οκ ????
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν έχω τηλ Μου έσπασε. Θα τα πούμε αύριο. Καλό βράδυ να έχεις.......... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Και πού θα σε βρίσκουμε ρε μεγάλε ???? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 357 | 16-11-2010 03:20 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες-Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 232 | 14-11-2010 05:27 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες-Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 | commander | Μια καλημέρα είναι αυτή | 254 | 13-11-2010 02:37 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 08 Νοεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 234 | 09-11-2010 01:54 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2010 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 172 | 04-11-2010 03:02 |