![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα να περασεται παιδες !!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό δρόμο παιδιά σας περιμένουμε με χαρά να τα πούμε
![]() Καλά να περάσουμε και καλά να περάσετε όσοι δεν θα είστε μαζί μας
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το πρόγραμμα του χορού ξεκινάει μετά τις 8 του Σαββάτου αφού θα αρχίσει το πίνειν και δεν θα ξέρουμε που πατάμε
![]() ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ??![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ θα πιω δυο για τον γιό σου δυο για το Χριστινάκι δυο για την κοράκλα μου και δυο για τον γιόκα μου και άμα με δείτε καθόλου όρθια το ΣΚ να με χ......ε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το πρώτο σκέλος ΤΡΑΝΣ δια χειρός Πασχάλη , πανέτοιμο με λεπτομέρεια που ούτε στα garmin δεν βρίσκεις.... ....![]() Το δεύτερο σκέλος όπως με ενημερώνουν από το αρχηγείο του Βill...όλα οκ!!! ![]() Για το τρίτο σκέλος το γιαπονεζάκι ΡΕΟ ωνίων φορτώθηκε πουρνό πουρνό... ![]() πανέτοιμοι για το παρασύνθημα ΠΙΝΩΦΑΓΑΜΑΣΑΝ... ![]() ![]() ![]() ![]() όσοι δεν αποφάσισαν έγκαιρα για την κράτηση τους
ενημερώνω ότι υπάρχει θέση για άλλους 1000!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Και τσαρδάκ για να μη βραχούνε
|
|
|
|||
|
|||
|
Και σχοινί για απλώσουμε τα βρεγμένα!!!
![]() Ο καιρός σήμερα σαν να έχει κέφια και μας έχει ήλιο, μακάρι να έρθουμε έτσι! Με το καλό να βρεθούμε!!! Καλό δρόμο και στους χωμάτινους! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σχοινί υπάρχει.....
. .. |
|
|
|||
|
|||
|
σαπουνι????????? ![]() ![]() καλα να περασετε.....που θα περασετε ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sakis & Hekima στην Αθήνα..... | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 237 | 12-04-2012 13:17 |
| χρονια πολλα στον Σακη (sakis) | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 26-03-2012 12:01 |
| Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
| Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
| χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |