![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πλεον με καθαρο μυαλο....
Εγινα μελος σε αυτη την παρεα για να παρω πληροφοριες για την αγορα της δικης μου GS!! Δεν μπορουσα να φανταστω οτι ενα Σαβκο μαζι με αυτη την παρεα θα μου προσεφερε ολα αυτα τα δυνατα συναισθηματα!! Πηγαινα στην συναντηση γνωριζοντας καποια απο τα παιδια της Θεσνικης που ειχαμε πιει μαζι ενα καφε μονο!! Αυτο το τονιζω για οσους πιθανως να μην ερχονται σε εξορμησεις επειδη δεν γνωριζουν καποιο απο τα μελη!! Θελω να σας ευχαριστησω ολους μαζι κ εναν εναν ξεχωριστα για την υπεροχη παρεα που μου προσφερατε κ την μοναδικη εμπειρια που εζησα!! Να πω σε οσους δεν εχουν δοκιμασει το χωμα....απλα να το κανουν!!!και οπως λεει κ ο tattoo....."αφησε την να παει...θα παει μονη της"!! Θα το πω για ακομη μια φορα.... Ειναι παρα πολυ ωραιο να βρισκεσαι με ανθρωπους που εχουν την ιδια τρελα με εσενα γιατι σε ολοκληρωνει ως ανθρωπο!!! ![]() Love you guyz!!!!! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() στη παρεα.το εχω ξαναπει ολα τα βουνα υπεροχα,αλλα ο Ολυμπος ειναι ο βασιλιας,αλλωστε γιαυτο κ οι 12 θεοι κ οχι μονο το διαλεξαν για κατοικια τους
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικά σας ζήλεψα... εύγε!.
|
|
|
|||
|
|||
![]() Και μια με τον πιο τρελοπαλαβό,που δεν μας έφτανε όλους μας το χώμα,ξεχύθηκε και πήρε τα μονοπάτια....Paschalis rules
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα!!!
Μπράβο κυρίως στον εμπνευστή της βόλτας αλλά και σε όσους τόλμησαν και το πραγματοποίησαν. Πολύ κρύο αλλά η καλή παρέα σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. Και η ανάβαση την άλλη μέρα... Εξαιρετική!!! Οφείλω να ομολογήσω πως ζήλεψα που δε μπορούσα να έρθω γιατί έκανα μία παρόμοια εκδρομή στα Λευκά όρη τον Αύγουστο στα 2453 μέτρα, οπότε ξέρω περίπου τι έχασα! Και του χρόνου με το καλό!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() Και στα επόμενα παίδες! |
|
|
|||
|
|||
|
Τατουλη εύγε παιδαρα μου για το βιντεακι !!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
And the Oscar goes to.... Ολεεε Ολλεεεεεε Ολλεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() Frances Ford TattooPanther.....Γραφεις ιστορια για αλλη μια φορα! Σεναριο-φωτογραφια-μονταζ για Οσκαρ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστάρα,
έτσι large το όνομα για να τονίσω το large του χαρακτήρα σου!!! ![]() ![]() Χρηστάρα μιλάμε για first class, luxury, glamorus, adve, και όχι μόνο παραγωγή Πολλά με ενθουσίασες με την δουλειά σου!
|
![]() |
|
|