![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχιε να ευτυχήσετε….και ότι ποθείτε……
Και εγώ θα ήθελα δυο όταν θα είναι έτοιμες και μπορείς. Ευχαρηστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλές ευχές στον Ευτύχιο για το γάμο του.
Μόλις είστε έτοιμοι για παραγγελία παρακαλώ ενημερώστε. Χρειάζομαι 2 φούσκες και εγώ. Ευχαριστώ πολύ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη, αν ξεκινήσεις πάλι ``παραγωγή`` φούσκας, θα ήθελα κ εγώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη, βάλε και εμένα μία στην επόμενη παραγγελία.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχιε
![]() ![]() καταρχάς να ζήσετε!!και να ευτυχίσετε!!!(σε επαιρνα και τηλ...αλλα όλο μιλαγες...μπαγασα....) ![]() ![]() καταδευτερον σήμερα έσωσα και τοποθέτησα την φούσκα στην μοτο μου....ταιριάζει ταμαμ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και πάλι ευχαριστω φίλε για την τρεχάλα που έκανες για όλους μας ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε καλά ! ! ! Αυτές τις μέρες τελειώνω με τα αυτοκόλλητα που μου έχουν ζητήσει τα παιδιά και αμέσως μετά μπαίνουν εμπρός τα BALL JOINT ! ! ! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα παιδιά.
Τα BALL JOINT έχουν παραγγελθεί (30 κομμάτια) ΝΕΑ ΤΙΜΗ 10€ για το FORUM μας και θα βρίσκονται στα χέρια μου το αργότερο μέχρι της 5/10/2011 όποιος θέλει μπορεί να γράψει στο θέμα και μετά να μου στείλει PM με τα στοιχεία του. Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Περιοχή: Τ.Κ.: Τηλέφωνο: Ο τρόπος πληρωμής και παράδοσης θα γίνετε για τους εντός Αθήνας στων καφέ της Τετάρτης, και για τους εκτός Αθήνας η πληρωμή μέσω ALPHA BANK και η αποστολή με COURIER στον χώρο σας ! ! ! Μόλις θα έχω στα χέρια μου τα BALL JOINT θα σας ενημερώσω και για τον αριθμό τραπέζης. Last edited by eytyxios; 22-09-2011 at 12:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα για μενα Φιλε μου σε παρακαλω!
|
|
|
|||
|
|||
|
Commander σου λέει τίποτα!!!!!!
Μια φούσκα περηκαλω ευχαριστώ ....!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |