![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αμα σε βγαλω ζεστο απο το φουρνο θα με κατσει η μπεσαμελ.. που να ξερουν αυτοι με τα νεροβραστα... Απόσπασμα:
My list.. Φακος.. Υπνοσακος.. Σκηνη.. Σετ για φουιτ ![]() Ταχυσυνδεσμος Φουτερ.. Φυστκια..πολλα φυστικια.. Πηρουνι...για τα ντολαμαδακια της μαμας του Μητσου.. Φανελα.... της Αστραπης Παλαιοκαστρου Χολομωντος (Περηφανος χορηγος) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πιστακι του Δομοκου δεν το εχουμε στη διαδρομη-φετος- ειναι ακριβως αριστερα μας οταν βγαινουμε απο την Αναβρα.. Οσο για τα μπραβο τα δινω με τη σειρα μου σε αυτην την απιθανη ιντερνετικη παρεα που μου(μας) εχει παρει τα μυαλα μας εμπνεει να σκαρφιζομαστε μαζωξεις και μας εχει αφησει χωρις τακακια και λαστιχα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπαβο Σακη.... γιατι στο δικο μου χαλασαν τα ροδακια !!!!!
ρολεϊ, τσιμπιδακια μαλιων και φουρκετες μην φερεις θα εχω εγω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by tiramoto; 04-09-2012 at 22:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που φτανεις θεσσαλια και γυρνας πισω |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
Τωρα που θα κατεβης θα βγαλουμε μια χαλαρη εκδρομουλα για τον Οκτομβρη ...εκει στην γειτονια σου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά όλες οι κομμωτριές εδώ μαζευτηκαν.......
Να είχαμε και καμία πετικιουριστρια θα ζήλευαν Και οι γυναίκες μας ![]() ![]() Last edited by -DHMHTRHS-; 05-09-2012 at 00:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Με τη βοηθεια του ετερου Αντωνη(moby gr) διαβαζω αυτο..
Μην εχοντας αλλη επιλογη και με την ανεργια να καλπαζει πηρα την μεγαλη αποφαση..... να αναλαβω το μαγαζι της μητερας μου!!! Να τα παρω απο την αρχη... εχοντας 8 μηνες ανεργος στιβοντας καθε μου ελπιδα να βρω δουλεια και με το δεδομενο οτι η εκμεταλλευση παει να γινει επαγγελμα ![]() Για να μην σας κουραζω και εσας με λεπτομεριες η προταση μου εγινε και αποφαση παρθηκε....... Απο την Τριτη 11/09/2012 αναλλαβανω το μαγαζι της μητερας μου και πλεων μαγαζι μου Ταβερνα Ψησταρια με ορεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ και μην εχοντας αισθηση κινδυνου.... Ξερω οι εποχες ειναι τραγικες αλλα ο σοφος λαος μας λεει οτι ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.... και εγω πιαστικα και δεν τα αφηνω και οπως λεω στον τιτλο θα το παλεψω.... Υ.Γ. Αυτο που με εκανε να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι στους καιρους που ζουμε πρεπει να το παλευουμαι και να μην το βαζουμε κατω... ![]() Ο κυβος ερριφθη. Αντωνη (Αντωνης82) γραψε που ειναι το μαγαζι βαλε τη διευθυνση μεσω Google ετοιμασε το μενου και πανε να βαλεις τα καρβουνα απο τωρα. Ασε λιγο χωρο θα φερει κι ο Γιαννης λιγη απο την προβατινα τη στριφογυριστη την κοσμογυρισμενη. Και ραντεβου εκει το απογευμα της Παρασκευης !! Ωρε μανα θα καει το πελεκουδι!! ΠΡΟΣΟΧΗ Το δειπνο αρχιζει στις 20.00 και τελειωνει στις 22.00! Μετα πατε υποχρεωτικα στο καμπινγκ με συνοδεια στηνετε τις σκηνες και στις 7.30 σηκωνομαστε να παμε να κατακτησουμε τα Αθανατα Ελληνικα Βουνα!! __________________ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ Last edited by paschalis; 05-09-2012 at 14:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Λευτερια στον Αντωνη!!!!
Κατω οι τσατσοι του φορουμ!!!!!!!! Give Antonis a chance!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|