![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζευγάρι κάνει έρωτα σε αμάξι... κείνος δε βολεύεται και της λέει:
-Κάνε λίγο αριστερά, κάνε λίγο δεξιά... Έλα πιο κάτω... Εκείνη εκνευρισμένη του λέει: - Να σου πω!! Να με γαμ****ς θέλεις ή να με παρκάρεις; |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η γνωστή ξανθιά παραγγέλνει καφέ.Η Σερβιτόρα φέρνει τον καφέ. Blonde: - Συγνώμη, αλλά αυτός ο καφές μυρίζει όπως ένα πέος ... Ντροπή σας! Η Σερβιτόρα κοκκίνισε, άρπαξε τον καφέ και πήγε στον μπάρμαν. - Η ξανθιά είπε ότι ο καφές μυρίζει σαν πέος ... Ο Μπάρμαν εξέτασε καλά το ποτήρι, το μύρισε και της λέει: - Πες της ξανθιάς, σε παρακαλώ, να τον πιει με το άλλο χέρι ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια κυρια με πολυ ζηλιαρη συζυγο επισκεπτεται τον οδοντιατρο της.
Ο αντρας της, φοβουμενος μη τον απατησει καλει στο κινητο της ανα 5 λεπτα. Η κυρια εχοντας στο στομα της σωληνακια δεν μπορει να απαντησει ωστοσο.. Ο γιατρος τσατιζεται με την επιμονη του συζυγου, οποτε απαντα εκνευρισμενος στο τηλεφωνημα: "Εδω ειναι η γυναικα σου. Τελειωνω, φτυνει και ερχεται!" |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δύο φίλοι συζητούν: -Τι έχεις ρε θανάση; -Άσε ρε φίλε με κερατωσε η γυναίκα μου...!!! -Πω πω τι έπαθες.......!!! -Έτσι μου έρχεται να πέσω από το παράθυρο....!!! -Για κάτσε ρε θανάση κέρατα έβγαλες, όχι φτερά..
Last edited by chopperas; 31-01-2012 at 17:21. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει
αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : > -'Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο > σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά > προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. >> > > - «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. >> > - «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο > σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. >> > Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την > γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος > γυρίζει στον πελάτη και του λέει: > > > - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την > μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουtanας και την άλλη > στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». > > - «Έγινε» απαντά ο πελάτης. >> > Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. > > Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: > > - «Γίνεται και με μία....». |
|
|||
|
|||
![]()
Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι
και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους). Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα: 1. Είχαμε παχύνει... 2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα... 3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα... 4. Ηταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις... 5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο... 6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος... 7. Είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ... 8. και η αποκορύφωση: Έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί. Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: > Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|