![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επέστρεψα και εγώ (εδώ και ώρα).
Πολύ ωραία ήταν η βόλτα! Ευχαριστώ τον Μιχάλη για την ιδέα, τον Χρήστο για τη βοήθεια υλοποίησης, τους οδηγούς της εκδρομής και την υπόλοιπη παρέα που και πάλι περάσαμε μία όμορφη Κυριακή, με χιούμορ, πολλή πλάκα, ωραίες εικόνες! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επέστρεψα και εγώ!Υπέροχη εκδρομούλα,με καλή οργάνωση και πάνω απ'όλα ωραία παρέα.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!Άντε και στην επόμενη τώρα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
- Αγάπη μου, γύρισα και πάω να φτιάξω τις φωτογραφίες!!
- Να πλύνεις τα χέρια σου και να κάτσεις να φας. Πού γυρίζεις όλη μέρα; -Έστριβα στην Ερμιόνη! - Από τον πολύ Χάρυ Πόττερ σου έχει σαλέψει παιδάκι μου!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου πριγκίπισσα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που σήμερα ταξιδέψαμε μαζί.
Προσωπικά για εμένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο συνδυασμός των όμορφων προορισμών και η συναναστροφή με ενδιαφέροντα άτομα έκανα την μέρα πραγματικά κερδισμένη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Μιχάλη, όχι μόνο γιατί ήταν ο εμπνευστής της εξόρμησης, αλλά και γιατί με «σκούπιζε» με υπομονή στην επιστροφή. Να είστε όλοι καλά! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |