![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφια πως τη λενε αυτη τη διαιτα γιατι εχω ανεβασμενη χοληστερινη
και ζαχαρο ? |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() την επομένη το πρωϊ μπανάκι χαλάρωση ![]() ![]() ![]() το μεσημέρι το καθηερομένο ουζάκι στο snac bar ![]() το απόγευμα βολτούλα στις Βρύσσες για καφεδάκι ![]() ![]() ![]() Last edited by Eftixis; 01-11-2011 at 23:02. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Νότη σου πηγαίνει το RT .. ![]() ΩΧ Ξανά τα ίδια ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Eftixis; 01-11-2011 at 23:05. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() την επομένη το πρωϊ αναχώριση για Παλαιόχωρα με μία στάση στην βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής του αγαπητού μας Γιάννη spitiko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φυσικά το αγνό παγωτάκι από τον Γιάννη ήταν όλα τα λεφτά ![]() ![]() και τέλος η επίσκεψη μας στην αντιπροσωπεία bmw Χανίων Μυλονάκη με τον mano bmw εκεί συζητήθηκε και η προσφορά της εταιρίας για έκπτωση στα παιδιά του Forum ![]() Συνεχίζεται με φώτο από Παλαιόχωρα .. Last edited by Eftixis; 01-11-2011 at 23:12. |
|
|||
|
|||
![]() Aααχχ, ρε Ευτυχάκο, γιατί μας ξύνεις πληγές!!!
Τρεις μήνες ψυχοανάλυση κάναμε ώστε να ξεχάσω το γεγονός που δεν παραβρέθηκα εκείνες τις ημέρες εκεί δα σας!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχυχώς έχουμε μόνο 220 ημέρες ή 7 μήνες και 8 ημέρες, για την καινούργια συνάντηση μας, στην Κρήτη!!! Που θα πάει, θα περάσει ο καιρός... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα ενδιαμεσα των φαγητων εσεις κανατε μπανιο?ο φυσιολογικος ανθρωπος κανει το αναποδο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ' οτι φάνηκε περάσατε φανταστικά κ ανεπανάληπτα στο αγαπημένο μου ΝΗΣΙ !!!
![]() Κρήτη μου όμορφο νησί Κρήτη μου δοξασμένη σαστίζει ομπρός σου και ριγά ούλη η οικουμένη !!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |