![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά αν δεν δημιουργώ πρόβλημα θα μπορούσα να μπω στην ομάδα του ARKA.
Πριν αρκετές μέρες σας είχα γράψει για έναν γνωστό μου που είναι παιδικός φίλος με τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεο. Συγνώμη αλλά θα σας πω το παραπονώ μου, δεν μου δώσατε καμία σημασία. Τέλος πάντων εχτές μίλησα με τον γνωστό μου και μου είπε. Ότι ο ηγούμενος προσπαθεί να μας βολέψει. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ιερα Μονη Αγ.Διονυσιου,5 ατομα,21/04 διαμονη Οκ!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2. vpentza :
18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siranxaz γ. kostax δ. .......? ε. .......? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχεις απόλυτο δίκιο και προσωπικά και εκ μέρους όλων, σου ζητώ συγγνώμη ! "Χάθηκε" το μήνυμά σου, ανάμεσα σε άσκοπες συζητήσεις. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το νήμα καθαρό και προς το παρόν, μέχρι να τελειώσει το οργανωτικό κομμάτι, ας αρκεστούμε στα απολύτως αναγκαία ποσταρίσματα ! . Last edited by Arkas; 26-01-2012 at 11:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα βάλτε με σε όποια ομάδα βολεύει δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όπου νομίζετε οτι εξυπηρετεί για να μπαίνουμε σε μια σειρά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η Φιλοθέου είναι πολύ αξιόλογο Μοναστήρι, και μακάρι να καταφέρετε να το επισκεφθείτε (το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω). Απλά πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός των ημ/νιών, σύμφωνα με τις Μονές που έχει κλείσει κι ο Δημήτρης, ώστε να τα πάρετε με τη σειρά κα να μην πάτε μπρος - πίσω. Καλή η κίνησή σου. Και ναι, να μπεις στην ομάδα του Arka, να συμπληρωνόμαστε σιγά - σιγά. Κράτα μας ενήμερους με τα νεότερα που θα 'χεις. ![]() Last edited by Fuji; 26-01-2012 at 12:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τελευταιες μερες ηταν πολυ επικοδομιτικες και εχουμε μπει σε μια καλη σειρα και αποδεικνυεται πως κινειται η ομαδα μας. Ναναι καλα ο Νικος που το ξεκινησε και που οπως φαινεται και θα κανει το τελικο χτενισμα και οργανωση.
Απο οτι φαινεται 3 5αδες θα ειναι παρων για 18 και αλλες 3 5αδεσ για 21 Απριλη. |
|
|||
|
|||
![]() NIKO ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ(ΑRKAS). EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ..!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι όπως είδες, ανοίγει μέτωπο και προς την Νοτιο-ανατολική πλευρά, με την Φιλοθέου που προωθεί ο Βαγγέλης (evan400f), oπότε παίζει και αυτή, και σε συννενόηση με την ομάδα του Arka, να πετύχετε την ίδια ημ/νία και να 'στε παρέα. ![]() Έχουμε δηλαδή: - Δοχειαρίου, ή - Γρηγορίου, ή - Διονυσίου, ή - Αγίου Παύλου, ή - Nέα Σκήτη, ή - Σκήτη Αγίας Άννης, ή - Κουτλουμουσίου, ή - Φιλοθέου. Δες τι ημ/νίες έχουν πετύχει οι άλλες πεντάδες, και συντονίζεσαι ώστε να έχετε κοινές διανυκτερεύσεις. Μπήκαν σε έναν δρόμο τα πράγματα, και είναι πιο ξεκάθαρα. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 08:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 17:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 10:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 22:32 |