![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σπιτι επιτελους σωος και αβλαβης!!!!!
Η μερα σημερα ειναι σαν να με κοροιδευει ο Θεος!!!!! Εσκασε το πρωι το πισω αμορτισερ.... αρχισαν με κραζαν οι αλητες οι Βαραντερακηδες με τα χρεπια τους!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Στον γυρισμο εβγαλε τρελο αερα, πρεπει να ειχε σπιλιαδες 30 - 35 μιλια!!!!! Σταματησα και εγω να κανω κατι που ξεχασα, φυσαει μια το κραταω στην δευτερη παρτον κατω!!!!!!!!!! Τα πρωτα παρασημα σε δεξι καθρεπτη, χουφτα, καπακι κυλινδρου και καγκελα χαμηλα στον κυλινδρο!!!!! Σκατομερα!!!!!!!! Και προσεξτε τι θα πειτε γιατι ειμαι πολυ εκνευρισμενος!!!!!! Και στεναχωρημενος!!!! ![]() Κατα τα αλλα η εκδρομη ηταν πολυ ωραια και το ευχαριστηθηκα!!!!!! Αυριο το πρωι θα παω στον Τρικαλιωτη οποιος δεν εχει δουλεια ας ερθει για παρεα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα. Ελπίζω να κυκλοφορεί κάτι από τα παραπάνω, εδώ μέσα και να μην χρειαστεί να ξεπαραδιαστείς στα μαγαζιά, τέτοιες εποχές. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγα να μην τα αλλαξω.....
Μονο την αναρτηση θα φτιαξω και την τσιμουχα στο διαφορικο!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφη βόλτα, υπέροχα μέρη καταπληκτική παρέα!!! Τι άλλο να θέλεις για να περάσεις την πρωταπριλιάτικη Κυριακή σου? Ευχαριστώ τα παιδιά που διοργάνωσαν την βόλτα ήταν όλα super!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα ρε φίλε..σου εύχομαι να είναι η τελευταία φορά….. |
|
|||
|
|||
![]()
Περάσαμε παρά πολυ ωραία, μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ειναι όλα τέλεια σήμερα! Παυλε μη μασάς ρε φιλε το τελευταίο να ειναι ....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ρε φίλε εσύ να'σαι καλά και τα σίδερα ξαναγίνονται.................... όσο για τα χρέπια....πήγαν και γύρισαν και ούτε γάτα ούτε ζημιά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φανταστικά τοπία που δεν περίμενα με τίποτα ότι έχει το μέρος εκεί, φανταστική παρέα όπως πάντα, φανταστικό γραπόμελο, που αν και δεν πίνω το δοκίμασα και τρελάθηκα, πάρα πολύ καλό φαγητό και πολύ καλές τιμές, ε τι άλλο χρειάζεται για να περάσεις τέλεια!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και κουράστηκαν για την επιτυχία της εκδρομής. Σας ευχαριστούμε!!!
Υ.Γ. (1) Παύλε μη μασάς. Εσύ να είσαι καλά. Τα άλλα μες στο πρόγραμμα είναι. Δεν είναι τίποτα. Υ.Γ. (2) Αγαπητέ Τανάσεν, είσαι ψυχάρα και χάρηκα πολύ που τα είπαμε! Και μη ξεχάσεις... Την χωμάτινη διαδρομή που μου είπες. Ξέρεις, μη τάξεις σ' Άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ στην βάση μου μετά από πολλά χαστούκια από αέρα και υπολογίζω σε που και πως είναι καλύτερα να πέσω
![]() ![]() ![]() ![]() αλλά όπως και να έχει ήταν μια καταπληκτική Κυριακή, με υπέροχη παρέα.......... ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που για άλλη μια κόπιασαν για την δική μας καλοπέραση....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φτασαμε και οι Καβαλιωτες στην βαση μας !!!!! ΦΥΣΙΚΑ περασαμε τελεια !!!!!!! Δεν υπηρχε καμια αμφιβολια για το αντιθετο με μια παρεα σαν το gs forum .....
Ενα μεγαλο μπραβο στον Θαναση !!!!! Αντε και στην επομενη παιδια .... Υ.Γ. ετοιμαζονται και οι φωτο ... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
«Σκυλάνθρωποι» --- Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες; | dandre | Ελλάδα | 46 | 03-09-2011 03:17 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 11:55 |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 22:24 |