![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ότι και να είναι εμένα μου αρκεί που είναι αξιόπιστες.
Εκεί θα κολλήσουμε τώρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για την Honda τίποτα δεν είναι δύσκολο.
|
|
|
|||
|
|||
|
ισως επειδη βαζει ευκολους στοχους!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για φώτο αυτό το ξεχνάμε. Δεν προχωρήσαμε στα μαθήματα. Τώρα ποιάς χρονολογίας , βάλε μόνος σου ότι θέλεις. Που να το ξέρω εγώ. Πολιτική κάνουμε. Δεν θα εφαρμώζουμε ότι λέμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
εμενα με μοιαζει με multistrada.... παρα με το ακατονομαστο γερμανικο μοντελο...
παντως εχουν να βγάλουν χολη.... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() τοτε το ελεγαν κακασχημο, μετα ηρθε το bmw και ολοι οι αλλοι |
|
|
|||
|
|||
|
ποσο ωραιο φαινεται τη σημερον ημερα
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο θα ειναι το Tripple-Ugly μοντελο?? Σαν τσιρος με ροδες ειναι! Γιατι ρε παιδι μου πρεπει σωνει και καλα να GSφερνει?? Δηλαδη εμεις που πληρωναμε γιατι μας αρεσε το βαραντερο, ειμαστε μλκς?? Πιο πολυ ενδιαφερει τον Χοντα να παρει πελατες απο τη BMW απο το να ψυχαναγκασει εμας τους Varaderους να παρουμε νεα μοτοσυκλετα? ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Χοντακηδες. ΜΕ ΤΟ VARADERO ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |