![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ διαβασες μονο την αρχη!δες το προγραμμα!αυριο βολτα ενυδρειο-Λατσιδα-Αγ.Νικολαο και την κυριακη στο Δσποτικο για την κοπη πιτας!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ρε σου λέω Είχε τις δακτυλιθρες στα χέρια και κερναγε οτι είταν επάνω σε μηχανή !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mολις επιστρεψαμε στο ξενοδοχειο μετα απο την πρωινο-μεσημεριανη-απογευματινη βολτουλα με πολυ ωραιες εικονες και εξαιρετικη παρεουλα.Η μερα γεματη και φανταστικη.....αναμενουμε και το υπολοιπο team το βραδυ και επονται τα καλυτερα......
![]() ![]() ![]() Ευτυχη....εισαι γεννημενος LEADER αγορι μου....... Last edited by Ακιs; 25-03-2011 at 18:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ολο γκρίνια είναι παιδια μην τον ακούτε!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ......... |
|
|||
|
|||
![]()
Απεναντι μου τον εχω και με βριζει.....ας τον μπαναρει καποιος να τελειωνουμε επιτελους......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 10,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ........)
Last edited by TAKIS04; 25-03-2011 at 18:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Τακη παλι νηστικος εμεινες......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ρε σας έχει τρομάξει το μάτι μου σου λέω!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΨΗΝΟΝΤΑΙ
![]() ![]() ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ PIRATE ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |