![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ας το παρει το ποταμι, ειναι το συστημα χουφτα, βαση καθρεπτη, τρομπα συμπλεκτη ή φρενου, ολα αυτα τα εξαρτηματα εχουν κοινο σημειο στηριξης στην βαση της μανετας-τρομπας που βρισκεται ενσωματωμενη και η βαση καθρεπτη, οπου εκει δενει και η χουφτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πως φαίνονται οι χωματεροί... Και εγώ σήμερα το πρωί, αυτά προσπαθούσα να διακρίνω στις φωτός. Τι θα γίνεται με τις πτώσεις μας στο χώμα. Μάλλον είναι πιο "ασφάλτινη" η καινούργια μπουμπού... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() στην ασφαλτο σπανε πιο ευκολα, εχουν να κλαψουν τρομπες οι πρωτοι που θα το παρουν, μεχρι το πρωτο lifting μετα απο τρια χρονια, μετα θα αλλαξουν το συστημα γιατι θα εχουν πολλα παραπονα, και θα τους λεμε και μπραβο που το εφτιαξαν, αλλα αυτοι θα τα εχουν τσεπωσει, αθανατο συστημα ολων των εταιρειων το κακο ειναι οτι θα ακινητοποιηται η μηχανη, γιατι θα σπαει και θα κρεμαει η τρομπα, η μονη λυση, δεν βαζεις καθολου χουφτες, ή βαζεις απο το προηγουμενο, εαν μπαινουν φυσικα, ή after market που να πιανουν πανω στο τιμονι Last edited by J-P-HELLAS; 05-10-2012 at 01:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως κατάντησε κουραστικό σε κάθε promotion και διαφήμιση στις νεες μηχανές να μας πλασάρουν ταξίδι στην Αφρική και τον γύρο της Zambia λες και πας στην Χαλκίδα για καφέ…. Ήμαρτον αλλά μας έχουν περάσει για τελείως χαϊβάνια και καλά κάνουν.
Δηλαδή αν μας δείξουν βίντεο με ταξίδι στην Νορβηγία είναι υποτιμητικό ? Τσιμπάει ο κ@βλομένος και φαντάζετε τον εαυτό του εκεί πάνω να κάνει βόλτα με τους ελέφαντές και τα τσακάλια και σου λέει «εδώ είμαι και εγώ». Ανάθεμα αν από όλες τις πωλήσεις των GS (έστω μόνο στην Ελλάδα) έχει πάει εκεί κάτω το 3 – 5%.....(πλούσιο ποσοστό) Τι κόλλημα είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Η πλάκα είναι τα φορτώνουν σε κάτι νταλίκες μαζί με ολόκληρα στουντια κ ανθρωπους κ τα κατεβάζουν στα ποτάμια για να βγουν φωτογραφίες ![]() Μου θυμίζει τη διαφήμιση με τα μολπορο κάποτε με τους σκληρούς καμπόυδες με τα λάσα να πιάνουν αγελάδες.. ή τον άλλο με τα camel να βουτάει στο λασπωμενο ποτάμι κ να πνίγει κροκόδειλους ![]() Last edited by JohnGS1100; 04-10-2012 at 23:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Θ
Απόσπασμα:
Γιάννο γι αυτό λέγετε και διαφήμιση.......Τώρα εσυ αποκομίζεις αυτό που πρέπει......Και.τι είναι αυτό .????το λούστρο που διαφημίζουν ..... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλόο!!! ![]() ΟΚ όνειρα είναι και.... image ![]() Και καλά αν ήθελα, με το εργαλείο τούμπανο που έχω, πάω / πήγαινα όποτε θέλω/ήθελα ![]() ![]() ![]() Λες και δεν πήγε ο Βροχίδης με XL250 ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά αυτά πουλάνε! Τι να λέγανε στο promo - video δηλαδής????? |
|
|
|||
|
|||
|
@John110, NLS & TEOSS: τι φαγώνεστε με τελικές και μέγιστες ιπποδυνάμεις σε αυτή την κατηγορια;;; Ούτε SS να συγκρίνατε
Δυο μηχανάκια φαγώνονται στις τελικές , χρόνια τώρα: Busa & ZZR. Άντε και λίγο HONDA XX κάπου - κάπου![]() ![]() ![]() Δηλαδή τυχαία λέει η BMW , χρόνια τώρα, τελική: πάνω από 200??? Έτσι γενικά κι αόριστα! Σάμπως θα πας τελικιασμένος Αθήνα - Θεσ/νικη και πίσω ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ εμπράκτως δεν έχω πρόβλημα μιας και οι 80 <<στοφαλάτοι>> της 1100GS μου αρκούν. Ο John… <<ανακάλυψε>> ότι η ανακοινώσιμη ιπποδύναμη δεν είναι στον τροχό και έχει φαγωθεί επί σειρά ποστ να το …<<αποκαλύπτει>> ! Όσο για την τελική …διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανυπόστατοι ισχυρισμοί δεν μπορεί να μείνουν αναπάντητοι …
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καθημερινά μετράμε κινητήρες σε δυναμόμετρα δε κάθομαι μόνο πίσω από πληκτρολόγια κ πουλάω πνεύμα. ![]() Απόσπασμα:
Last edited by JohnGS1100; 05-10-2012 at 00:45. |
![]() |
|
|