![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντος κουβαλούσα μόνο την ρακή του Σταύρου και την Μαργαρίτα της Κατερίνας. Δεν ξέρω από γράσα, αλυσίδες και λάδια....
Στο αλλο ταξίδι θα σου κρατάω και μια αλυσίδα δώρο.... Γεια σου ρε Γιώργο Κρητίκαρε ΚρητικοΕξαρχόπουλε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
γεια σου ρε χατζηλια με τα ωραια σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε Παπαδόπουλε, φίλε του Βόα του Κροταλία!
Έκανες τίποτα με τα λάστιχά σου; Οκ με τα λάδια όταν γύρισες; |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Άυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες της εκδρομής!
Σταύρο, σε βλέπω στην δεύτερη φωτογραφία που είσαι μακριά και κρυμμένος, όμως γελάς πονηρά...! Νίκο Λεοντόκαρδε, μήπως τώρα πια να βάζαμε το Ταίναρο στο History list του Forum, και να αλλάζαμε τον τίτλο μας εδώ σε "Έκθεση φωτογραφίας 2010";;; Νομίζω ότι έχουμε αρκετό υλικό μετά τις τελευταίες φωτογραφίες...!!! ![]() ![]() Σταύρο που την βρήκες αυτή την φωτογραφία; Λέω να την κάνουμε μπλουζάκια...! Θα το σπονσοράρω!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο ρε παίδες, καταπληκτική η εκδρομή πάντα τέτοια
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γιά το βιντεο και τις φωτογραφίες. Αν και δεν είμαι Μανιάτης, η Μάνη είναι ατέλειωτη και σε χιλιόμετρα και σε ομορφιές. Μου λείπει τα τελευταία δύο χρόνια, παρά το ότι έχω αγοράσει ένα "χάλασμα" του 1886 και με περιμένει. Να δούμε μέχρι πότε θα περιμένει αυτό και η πολεοδομία. Επίσης ο Ταϋγετος είναι από τα πιό ωραία βουνά γιά όσους θέλουν να αφήσουν λίγο το GS και να περπατήσουν. Χαιρετώ LEVADOS |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
....να δούμε Γιάννη πότε θα συνταξιδέψουμε ....
|
|||
|
|||
|
μπραβο παιδια...παντα τετοια...
φαινεται οτι περασατε τελεια... παντως ...αυτη η φωτογραφια με το χταποδακι...ακομα μου τρεχουν τα σαλια....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |