|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..
Απόσπασμα:
Ακομα να σου υποενθυμίσω οτι μεχρι το GS1150 δεν υπήρχαν κουφιες πλακες!! Κατι λεει αυτό!!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δηλαδη αν αντι για 1/6 της στροφης (απο το ''πατημα'' της βιδας) παμε στο 1/5 το σημειο κλωτσησε!!!!!!!! Δεν διαφωνει κανενας με αυτό!!! Εκει που διαφωνω εγω ειανι α) στην λυση της κουφιας πλάκας απο την BMW β) στην ασυντηρητη μοτοσυκλέτα που εδοθη για τεστ ντραιβ και γ) οτι αυτοι που κανουν τα σερβις δεν ειναι οσο χρειαζεται προσεκτικοι δουλευοντας μονον εμπειρικα και οχι με ροποκλειδα!!!! |
|
|||
|
|||
Ειμαι ευτυχης που η αερόψυξη ανακαλυφτηκε προσφάτως και πρωτη η BMW εφάρμοσε στην GS
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου λυπαμαι για οτι σου εχει συμβει και ευχομαι ολοψυχα καλα τελιωματα . Εργαζομαι σαν υπευθηνος καταστηματος σε 2 εταιρειες αυτοκινητων , θελω να σου πω πως μην σταματας το θεμα εδω , πρεπει με μια καλη επιστολη να φτασει εως το εργοστασιο τις εταιρείας στη Γερμανία .
Ακουσεμε εχω δει τέτοιες καταστάσεις ..... Με εκτίμηση Χρήστος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι όπως τα λες ειναι!! Και φυσικα εχουν γινει οι απαραιτητοι ελεγχοι όπως φυσικα και οι δοκιμες!!! Ομως παραβλέπεται η ''παραφιλολογία και παπαρολογία ορισμένων περί αντοχής υλικών σε σκονισμένα βιβλία σε κάποια Ιαπωνική βιβλιοθήκη'' (αλλα και στις ευρωπαικες βιβλιοθηκες θα πω εγω) τα οποια λενε ''καλιο γαιρόδενε παρα γαιδουρογυρευε!!'' Το λενε αστάθμιστο παραγοντα που όπως στα αεροπλανα δεν αφηνεται ΤΙΠΟΤΑ στην τυχη ετσι θα επρεπε να ειναι και στην μοτοσυκλετα!! Και σε ρωτώ υπηρχε περιπτωση σε μια αεροπορικη κατασκευη να μην περασει απο χιλια κυματα πριν δοθει το ΟΚ κατασκευης της? Γιατι δεν γινεται το ιδιο και σε αυτην την περιπτωση? Επρεπε να βιδωσουν ξεβιδωσουν την βιδα 500 φορες να δουν ποτε θα κλωτσησει? επρεπε να καταπονησουν το εμπρος συστημα μεχρι να διαλυθει για να δουν αυτην την βιδα πως θα συμπεριφερθεί? επρεπε........?, έπρεπε.......? τι απο όλα αυτα εγινε? διότι αν υπάρχει ΕΝΑΣ και μονον ΕΝΑΣ αρνητικός παραγοντας θα επρεπε να ειχε προβλεφθει και να μην ειχε κατασκευαστεί ετσι όπως κατασκευαστηκε!!! Καπου εχω μια φωτογραφια απο ενα σπασμενο αλλουμινενιο πλαισιο ενος caponord! Το πλαισιο ειχε σπασει ψηλα στο σημειο εδρασης του υποπλαισίου ¨η του κινητηρα, δεν θυμαμαι τωρα. Ξερεις γιατί? διότι στον αγωνα των κατασκευαστων για μειωση του βαρους και πιστευοντας στην συγχρονη τεχνολογια υλικων και δη αλουμινίου ειχαν λεπτυνει τα σημεια βιδωματος!! Δηλαδη αν επρεπε η υποδοχη που θα βιδωνε η βιδα να ειχε 5 χιλιοστα παχος η απριλια το εκανε στα 3,5 χιλιοστα!!! φυσικα σε νορμαλ χρηση δεν υπαρχει προβλημα, αλλα μολις αναβατης 120 κιλων ανεβηκε επανω μαζι με συνεπιβάτη, ενα, δυο, τρια,.......σαμαρακια λακουβες κ.λ.π. παει το πλαισιο!!!!!!!!!! Θα βρω την φωτο και θα την ανεβασω!! Last edited by GeorgeP; 10-11-2009 at 13:45. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=GeorgeP;91595]
Δεν διαφωνει κανενας με αυτό!!! Εκει που διαφωνω εγω ειανι α) στην λυση της κουφιας πλάκας απο την BMW β) στην ασυντηρητη μοτοσυκλέτα που εδοθη για τεστ ντραιβ και γ) οτι αυτοι που κανουν τα σερβις δεν ειναι οσο χρειαζεται προσεκτικοι δουλευοντας μονον εμπειρικα και οχι με ροποκλειδα!!!![/QUOTE] Αυτα ειναι οι κυριες αιτιες των περισσοτερων προβληματων και σε συνδιασμο με τους μη ελεγχους των εταιριων, εχουμε ενα αποτελεσμα........ ακρως "ανθυγειϊνο" για ολους εμας τους αναβατες!!!! |
|
|||
|
|||
[quote=BOXER;91660]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το θέμα εδώ το έπιασες και πολύ σωστά θέτεις τα πράγματα και ερχόμαστε στο θέμα μας και πέραν του εάν θα φτιάχναμε εμείς το GS ακόμα καλύτερο όπως έγραψα παραπάνω στο πρώτο μου post εδώ έχουμε ένα απατεώνα που προσπαθεί να φάει χρήματα από ένα άνθρωπο που τον επιστευτηκε και οδήγησε μια ασυντήρητη και ακατάλληλη για οδήγηση μοτοσυκλέτα δεν έχουμε την BMW που δεν είναι τόσο καλή όσο Honda έχουμε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Τα ροποκλειδα είναι directiva που δεν θα έπρεπε να απασχολούν τους οδηγούς αλλά φτασαμε σε σημείο να τα μάθουμε γιατί κρέμεται πολλές φορές η ζωή μας από την κακή τους χρήση ή όχι! Last edited by pepax66; 10-11-2009 at 17:41. |
|
|||
|
|||
pepax66, ξαναδιαβασε τα ποστ μου δεν εχεις καταλαβει μία!!!!!!!!!!!!!
Ακομα πιπιλαμε το η Χοντα ειναι καλυτερη απο την BMW, δεν εννουσα αυτο δεν ηθελα να πω αυτό!!!!! Αντοχη υλικων δεν εκανα στο σχολειο, ειμαι πιο παλιος απο εσενα, εκανα στην σχολη στην Αγγλια οταν εσυ την εκανες στο σχολειο!!!! Δεν ειανι κακο αυτο, απλα δηλωνει ηλικία πουρού (εμενα) αν κι εχουμε μονον 4 χρονια διαφορα!!! Τα ''μελετημενα'' αλουμινια μπορει να εχουν φυσαλιδες στο εσωτερικο τους λογω μεθοδου χυτευσης (καλλουπια αμμου, αλουμινιου, ξυλου, σε υγρο αζωτο κ.λ.π.) Το υλικο χυτευεται και κατα την διαρκεια τηξης του ενδεχεται να δημιουργηθουν φυσσαλιδες κ.λ.π., κ.λ.π. Ξαναδιαβασε τα ποστ μου και μετα ξαναμιλαμε!!!! Last edited by GeorgeP; 10-11-2009 at 18:08. |
|
|||
|
|||
Ξαναδιαβασε τα ποστ μου και μετα ξαναμιλαμε!!!!
μηηηηηηηηηη......................ελεος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW and Connect Ride | essel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 16-08-2009 09:55 |
BMW Megamoto με ABS!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 29-06-2009 02:17 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |
R1200GS με τεπόζιτο από Adventure! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 23-04-2009 01:04 |
BMW Connected Ride. | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 11-04-2009 02:12 |