![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο παίδες ..... Και την άλλη φορά μεγαλύτερη η παρέα ..... ![]() Υ.Γ. και με φωτό, για να σας γνωρίσουμε κ εμείς ....
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
καλή συνέχεια στην όμορφη παρέα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παίδες !!
Και στην επόμενη συνάντηση με το καλό !!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΧ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.... ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ.... ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΑΝΤΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, "GS-FORUM -- TSIPOURO DAY", ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφορουμίτη και φίλε ARGI, τσίπουρο day καλή ιδέα, αλλά μετά τα οχτάρια που θα κάνουμε που τα βάζεις; Εκτός και ροβολήσουμε ποδαράτοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά.Πάντα τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο μαγκες!!!!!!!
παντα τετοια!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΒΟΛΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ! ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΟΛΙΟΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ !
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ "ΣΑΣ ΠΑΩ ΟΛΟΥΣ".... ΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΑΜΕ ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ...
ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΑΛΕΧ ΚΑΙ ΤΟΝ FUJI, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... .. ...
|
![]() |
|
|