![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω εβαλα και τις 2 σκαλες .. η μικρη ειναι απιθανη ... η μεγαλη , μεχρι να παρει μπρος , λογω φυσιολογικης καθυστερησης ... εχεις χασει τη στροφη , το εμποδιο ή ο,τι αλλο φανει μπροστα σου σε επαρχιακο στενο δρομο χωρις φωτα ...
Η γνωμη μου , βαλε τη μικρη και κρατα spare τη μεγαλη για οταν καει αν καει η μικρη σκαλα !! οταν και αν χρειαστεις μεγαλη σκαλα θα την εχεις 10' αργοτερα απο οταν την χρειαστεις ... οσο και αν τα εχεις 'ζεστανει' η δικη μου αποψη με ολο το σεβασμο προς τους πιο εμπειρους και παντα καλοπροαιρετα... |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οπως ειπες κι εσυ Δημητρη, κουβεντα κανουμε, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε, ουτως ή αλλως μεσα απο διαφωνιες προαγεται ο διαλογος.
Ο καθενας βαζει οτι θελει, εσυ βαλε HID κι ασε με εμενα στα σκοταδια ![]() Δεν θα τσακωθουμε και για τα φωτα τωρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε εμένα ανάβει αρκετά γρήγορα η μεγάλη.Να αλλάξεις ενυσχιτή και όλα θα διορθωθούνε.Για το στράβωμα δεν έχω κανένα πρόβλημα(ούτε οι απέναντι ).Τα έχω ρυθμίσει σωστά και δεν στραβώνουν καθόλου.Έβαλα και τον αδερφό μου να έρχεται απέναντι με αμάξι και τα τσέκαρα και είναι ΟΚ !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την επομενη βδομαδα Δημητρη γιατι για σημερα εχω κανονισει |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά αγόρασα ένα σετ για τα 2 φανάρια 170 ευρώ και το έβαλα μόνος μου
. Πολύ ποιο εύκολο απ΄ότι φανταζόμουν και από φώς άντε για . Για την μεγάλη σκάλα τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί αργεί στο σινιάλο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Μεγειά μεγειά ....
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φώτα XENON | Gazi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-01-2010 15:59 |
| Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |
| Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 16:11 |
| Φωτα Xenon | Mits70 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 12-04-2009 16:19 |
| Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 21:35 |