![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() http://classified.nauticexpo.com/sma...-47-11380.html Last edited by pirate; 11-04-2010 at 14:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολυμπικ 5 μετρα με etec 90. Η μηχανη αγοραστηκε Φεβρουαριο του 2008 καινουρια και πριν απο 1 μηνα την εβαλα στο διαγνωστικο και ειδα 786 ωρες!!!!Εχω παει απο Λαυριο Σεριφο, Σιφνο, Μηλο και ολα τα κοντινα, οπως Ανδρο, Γυαρο, Τζια κ.ο.κ. Ακομα και μεγαλο σκαφος να αποκτησω, το 5μετρο δεν πουλειται καθως το ριχνω οπου και οπως θελω! Με την τεντα πλευσης κοιμαμαι με την συζυγο, αν δεν βρουμε καπου δωματιο το καλοκαιρι!Α και μην ξεχασω, καταναλωση απο 0.7 εως και 0.9!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολυμπικ 5 μετρα με etec 90. Η μηχανη αγοραστηκε Φεβρουαριο του 2008 καινουρια και πριν απο 1 μηνα την εβαλα στο διαγνωστικο και ειδα 786 ωρες!!!!Εχω παει απο Λαυριο Σεριφο, Σιφνο, Μηλο και ολα τα κοντινα, οπως Ανδρο, Γυαρο, Τζια κ.ο.κ. Ακομα και μεγαλο σκαφος να αποκτησω, το 5μετρο δεν πουλειται καθως το ριχνω οπου και οπως θελω! Με την τεντα πλευσης κοιμαμαι με την συζυγο, αν δεν βρουμε καπου δωματιο το καλοκαιρι!Α και μην ξεχασω, καταναλωση απο 0.7 εως και 0.9!
![]() Αυτό ακριβώς ψάχνω λοιπόν. Η περιγραφή σου μου αρέσει. Πω πω...μεγάλο θέμα άνοιξα λοιπόν μ αυτό το σκάφος!! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνετε παραπάνω, εκτιμώ ότι θα με ικανοποιήσει και βολέψει ένα φουσκωτό περί τα 6-6μιση μέτρα, 100 - 150hp μηχανή εξωλέμβια, εάν γίνεται καινούριο, αν όχι τότε με την μικρότερη δυνατόν φθορά και με ώρες που να μην ξεπερνούν τις 150-200. Έχοντας αυτά ως βάση, εγώ εξακολουθώ να κοιτάζω και την καρίνα (μου αρέσει περισσότερο από το φουσκωτό, αν και κρατάω τις σημειώσεις σας ότι το φουσκωτό είναι πιο ασφαλές) και τώρα πάμε παρακάτω για το εάν θα είναι open ή καμπινάτο... Καταλαβαίνω ότι το φουσκωτό θα είναι και πιο ελαφρύ; Αν τα πράγματα αλλάξουν και γυρίζουμε την Ελλάδα γύρω γύρω με το αυτοκίνητο, τότε θα χρειαστούμε κατάλληλο trailer αλλά και το κατάλληλο σκάφος (δίκιο λοιπόν να είναι μικρότερο από μεγαλύτερο). Το αυτοκίνητο θα είναι το τελευταίο που θα με απασχολήσει, και στο τέλος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η συγκεκριμενη εταιρεια..εχει προβληματα οικονομικα και πριν γινει αγορα θα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα πτωχευσει,γιατι το σκαφος δεν θα εχει μεταπωληση
![]() να τονισω οτι τα 6μετρα σκαφη κατασκευαζονται για να ταξιδευουν στη θαλασσα και οχι στη στερια... ![]() ενα τετοιο σκαφος με τα παρελκομενα,ζυγιζει γυρω στους 2 τονους και ειναι πολυ επικυνδυνο να το ταξιδευουμαι με τρειλερ,εκτος απο αναγκαιες ΚΟΝΤΙΝΕΣ μετακινησεις..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πριν ενα μηνα εγιναν κατασχεσεις απο εταιρεια εξωλεμβιων..
![]() δεν ειναι φημες,θελει προσοχη το θεμα αυτο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ κριμα......Η συγκεκριμενη εταιρια ειναι και χορηγος της εθνικης ομαδας υποβρυχιου κυνηγιου, αλλα ακομα δεν εχει δωσει τα χρηματα....Κριμα γιατι ειχε φτιαξει μια πολυ ωραια μοναδα παραγωγης, απο τις πιο συγχρονες....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι ακριβως.... μακαρι να την σωσει την επιχειρηση του..και να προσθεσω οτι ο ιδιοκτητης(δημητρης καριοφυλης) ειναι ο καλυτερος ελληνας κατασκευαστης φουσκωτων και ισως με την μεγαλυτερη εμπειρια στα φουσκωτα σκαφη.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.
Πήγες με το 5μετρο και 90 μηχανή από Λαύριο στις Κυκλάδες; Σε πόσες ώρες / μέρες έφτασες Σίφνο; Αυτονομία μέχρι την Σίφνο 1 ντεπόζιτο υποθέτω..;;; Ρωτάω τους έχοντες: Ιδιοκτήσία λοιπόν ή ενοικίαση σκάφους όταν και όποτε υπάρχει χρόνος και διάθεση; Στην δεύτερη επιλογή δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάρκινγκ, ασφάλειες, τέλη, συντήρηση, κτλ. Τα ναύλα ενοικίασης βέβαια είναι ψηλά. Εγώ είμαι υποστηρικτής ιδιοκτήσίας παρά ενοικίασης. Όσον αφορά την Olympic, εφόσον έχει προβλήματα, θα μπορούσε κάποιος να διαπραγματευτεί μια αγορά με πολύ λιγότερα χρήματα (λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το ρίσκο πιθανής πτώχευσης). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |
Καινούριος στο GS Forum | Blackstaf | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 03:58 |
Νέος στο forum | benojoChios | Καλώς ήλθατε | 19 | 04-05-2009 00:39 |