![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ο μοτοσυκλετισμος ειναι ενας,οτι μηχανη κι αν καβαλαμε!
περα απο αυτο ο καθενας απο μας βρισκει μια μηχανη η κατηγορια μηχανων που τον εκφραζει και την υποστηριζει! ολα τ αλλα ειναι πλακιτσα και χαβαλες! τα πειραγματα,παντα καλοπροαιρετα, ειναι το αλατοπιπερο των σναναστροφων μας! παντα ομως πρεπει να υπαρχει(και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει) σεβασμος! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ρε αφού είπαμε θα πάρω και εγώ ένα 800άρι για το χώμα. Αφού ξέρεις ότι ΟΛΑ τα ΓΟΥΣΤΑΡΩ και τα ΣΕΒΟΜΑΙ......
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως αυτό που καβάλαγες στην Αμερική σίγουρα ΔΕΝ ήταν Χάρλεη.... Λέω μην και δεν το ήξερες..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οποτε θες να ερθεις χωμα θα σου κανονισουμε να βαζεις ενα ζευγαρι χωματινα λαστιχα στη δικη σου μηχανη και ακολουθεις! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι σε νοιάζει εσένα.... Θα έχι και ΚΑΛΟΥΔΙΑ μέσα..... Πάρε όμως το σκουφάκι του Ντινόπουλου...... γιατι ΣΕΡΝΕΤΑΙ AIDS....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός ο κινητήρας δεν κυκλοφόρησε ΠΟΤΕ στο εμπόριο....Πήγε κατευθείαν στα ΜΠΑΖΑ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα και ΒΕΒΑΙΑ καλαμπυρίζουμε καλοπροαίρετα και ΜΟΝΟ. Γιατίεσύ τι κατάαβες??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω καταλαβα....οτι εισαι αλητης
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οτι θα εβρισκα enduro harley......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() (Το μηχανάκι στο Capitol, δεν είναι δικό μου! ![]() Όσο για το σεβασμό και την ιστορία, κάνε και μία βόλτα από την ενότητα των παλαιών θεμάτων του φόρουμ που έφτιαξε ο συνονόματός σου Λεοντόκαρδος και θα μας δεις και εκεί. ![]() Το BMW=boxer που καβαλάω και το θεωρώ BMW και όχι Rotax κλπ. το έχω κάνει φύλλο και φτερό, μα ιμάντα δεν είδα να έχει! ![]() Και επειδή σου αρέσουν τα βιντεάκια και τα νίκελα απ' ότι έχω καταλάβει, δες το! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το γλέντι των Πρωταθλητών | MARK | Αθλητισμός | 4 | 12-04-2010 13:02 |
Το ΠΑΣΧΑ των ζώων | MANDRAX-7 | Χιούμορ | 5 | 07-04-2010 17:43 |
Το μυστήριο των chemtrails...! | georgekostas | Διάφορα | 2 | 15-12-2009 17:19 |
Το πρόβλημα των ....limo!!! | kostasvar | Χιούμορ | 19 | 22-11-2009 10:57 |
Το φάρμακο των δημοσίων υπαλλήλων | soter3gm | Χιούμορ | 4 | 09-11-2009 14:24 |