|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ζητείται F800 GS Μαύρο - Αmber Alert 

!!!     
		 Last edited by Amfisimos; 20-05-2010 at 16:58. | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ακριβώς. Με 12 ζεστά χιλιαρικάκια ξεκινάς και ότι έχεις δίνεις απο κει και πέρα. Το μηχανάκι δεν 'τελειώνει' ποτέ.. Το σκεπτικό μου πίσω απ'ολα αυτά είναι η βέλτιστη σχέση τιμής απόδοσης μιας και 'μεταχειρισμένο΄με 10.000 ευρά είναι μόλις 15% φθηνότερο απο ενα παρθένο (που όπως και να το κάνουμε έιναι αλλιώς) ποσοστό που δεν με καλύπτει (δε νιώθω καλά ρε παιδί μου, πως το λένε) μιας και απο το 30% και πάνω (βλέπε 8000 ευρώ δηλαδή) αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον η αγορά μετροιτής. Στην αρχή έθεσα όριο στον ευατό μου 5-6 χιλιαρικάκια, μετά αναζητώντας την αγορά συνειδητοποίησα πως με 1-2 χιλ. ακόμα ανεβαίνω κατηγορία και με άλλα 2-3 ψιλοτουμπανιάζομαι και παει λέγοντας. Πήγα και γω στην έκθεση και μου πανε τα ίδια. Σου πασάρουν παράλληλα ασφαλιστικά προγράμματα και οτι διαόλια εν πάσει περιπτώση προμηθεύονται. Δουλειά τους. Παρεπιπτόντως καλοτάξιδο το μοτόρι σου my friend! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ζητείται F800 GS Μαύρο - Αmber Alert Σ'ευχαριστω φιλε μου. και εσυ με λιγο υπομονη θα βρεις αυτο που ψαχνεις   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Συνήθως ναι. Μα ήδη 'χαθήκανε' δυο μηχανάκια του '09 ψιλοκομπλέ μέσα απο τα χεράκια μου... Είμαι στη στροφή και περιμένω... Last edited by Amfisimos; 21-05-2010 at 18:14. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ζητείται F800 GS Μαύρο - Αmber Alert   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μπορεί να μην βρέθηκε το μπεμπέ αλλά κάτι που με εξιτάρει ακόμη περισσότερο! Σήμερα μεταβίβαση! Ευχαριστώ παίδες! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τελικά αγόρασες φίλε, αλλά και δεν έχει καμμία σημασία. Αν εσένα σου κάνει κλικ και σε εξιτάρει τότε ..μεγειές! γερός και καλοτάξιδος!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Mου μυρίζει ΚΤΜ.Είδωμεν   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια! Αντεύχομαι μάγκες! Σας ντρίμπλαρα μιας και η καλή μου είναι ένα μαύρο Tenere! Ενας φακός 100-400mm μου λείπεται ακόμη και έκλεισα... Σε λίγες μέρες φεύγω για φωτογράφηση στην Ευρυτανία..επιστρέφοντας θα αναφέρω και πρώτες ουσιαστικές εντυπώσεις!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ζητείται F800 GS Μαύρο - Αmber Alert Απόσπασμα: 
 | 
|  | 
| Tags | 
| bmw, buy, f800gs, ζήτηση | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| χούφτες(f800)+βαλίτσα(f650-f800) | fountanajones | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 03-08-2011 17:38 | 
| F 650 GS 09/2004 Μαύρο | plinakos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 08-03-2010 22:19 | 
| Ασπρο ή Μαύρο ? | Carduelis | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 27-12-2009 17:54 | 
| AMBER ALERT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 19-07-2009 10:03 | 
| AMBER ALERT! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 3 | 01-03-2009 23:11 |