![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τουμπανο το εργαλειο....
|
|
|
|||
|
|||
|
...κάτσε ρε boy να πάμε πρώτα ....και οι ευχές μετά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σκόρδα, σκόρδα, φτου, φτου
|
|
|
|||
|
|||
|
εννοούσα :
...καλά καλά δεν το έχω αποφασίσει και να προγραμματίζω την επόμενη ????? |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
1.Τέτοια ποσταρίσματα δεν μπορείς να τα αφήνεις να σε προσπερνάνε χωρίς να τα τιμάς !2. Υπάρχουν κάποιοι "παλιοχαρακτήρες" στην παρέα σας (βλ. Χατζηλίας, Αλέξης κλπ) !!3. Κάποιος θα κάνει το τραπέζι , ο οποίος το χρωστάει καθώς παντρεύεται οσονούπω !! (Σταματία που είσαι;![]() 4. Έχουν υπάρξει φήμες για κάτι κεφτεδάκια !! ![]() 5. Τα παιδιά από την Πάτρα είναι καταπληκτικά!! 6. Η διαδρομή και ο προορισμός είναι εγγύηση!! 7. Έχω αρχίσει ήδη την προετοιμασία να πάρω "εξοδόχαρτο" από την κυρία μου !!ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!! με θέλετε;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όταν οδηγάς τη μοτό σου, έχεις ...μυγάκια στα δόντια ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Να απαντήσω εγώ; Ναι έχει γιατί του καθαρίζουνε τα δόντια από τα κοψίδια
Νομίζω όλοι οι καλοί χωράνε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τα μυγάκια στα δόντια αποδεικνύουν ότι οδηγάει χαμογελαστός άρα ταιριάζει στη παρέα..... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Σκέφτομαι: Που να είναι η παγίδα στην ερώτηση;Απόσπασμα:
:sm6: :sm6:
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν κάποιοι "παλιοχαρακτήρες"
στην παρέα σας (βλ. Χατζηλίας, Αλέξης κλπ) !!Σηκοφαντίες. 3. Κάποιος θα κάνει το τραπέζι , ο οποίος το χρωστάει καθώς παντρεύεται οσονούπω !! (Σταματία που είσαι;![]() Κι άλλες σηκοφαντίες. Πολλές σηκοφαντίες...!! Θα σας κρατάω παστέλια.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
| Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
| Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |