![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μιχαλιό και Σταματία,
η ώρα η καλή! ![]() Οι ευχές όλων μας, κοντά σας!!! . |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι!
Να είστε καλά όλοι - μακάρι να σας είχαμε κοντά μας όλους σας! Για τους Κρητικούς μας, είστε όλοι καλεσμένοι στις 29 Μαίου στο κρητικό γλέντι - ενημερώστε με ποιοί θέλετε να έρθετε για να οργανώσω. Δείτε το τηλ μου στο πρφίλ. Για τους Αθηναίους, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι με μεγάλη μας χαρά. Για όλους μας τους φίλους που πάνε Κωσταντινούπολη, να έχετε καλό ταξίδι, ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι έχουν κάνει απίστευτα καλή δουλειά στην οργάνωση. Ήδη έχει καταφθάσει ο πρώτος μου φίλος στην Ρόδο, από Νορβηγία. Σπουδάζαμε μαζί πριν από 12 χρόνια και του έμαθα κάποια Ελληνικά. Η Σταματία μου είπε ότι σήμερα καθόταν στην βεράντα της γιαγιάς, έπινε καφέ, και έλεγε στην γιαγιά από τα Ελληνικά που θυμόταν: Καλημέρα μωρό μου, υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνουμε απόψε όταν μείνουμε μόνοι...;" Έχει μαζευτεί κόσμος στην βεράντα της γιαγιάς και έχει πεθάνει στα γέλια... "Γεια σου μωρό μου...σε ξέρω...;" Στην Νονά... Πάνε οι εποχές του Ριζοβουνίου και Κορφοβουνίου. Νέες εποχές έρχονται... Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους σε λίγες εβδομάδες! Καλές βόλτες σε όλους! |
|
|||
|
|||
![]() Ευχομαι το στεφάνι σας χρυσάφι να γεμίσει και να σας τρέχουυν τα καλά σαν το νερό της βρύσης!!! |
|
|||
|
|||
![]() Με τίς καλύτερες ευχές μου, Μιχάλη...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Welcome to the club!!!!
Με το καλό! ![]() Last edited by Sotos_; 19-05-2010 at 14:11. |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΡΙΖΟΒΟΥΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΗΣΙΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε τυλιξε και δεν πηρα χαμπαρι να σε κραξω λιγο ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη και Σταματία ή ώρα η καλή. Να ζήσετε!!!
:sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχαλακη να ζησετε να ευτυχησετε!καλους απογονους!και απο παντοφλα ρωταμε ξερω καλυτερα!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! | MARK | Επικαιρότητα | 10 | 02-03-2010 17:46 |
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ | MARK | Υγεία | 4 | 24-01-2010 18:28 |
Toν θέλατε; ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ!!! | nek21 | Αθλητισμός | 4 | 07-01-2010 15:39 |
''BMW HONDA H KAWASAKI ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ '' | MARK | Αστεία Video | 3 | 08-12-2009 16:18 |
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!! | Alext | Χρήσιμα | 2 | 10-10-2009 11:39 |