![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλοταξιδο το νεο μοτορι αν και δε σε βλεπω για πολυ καιρο και με αυτο χα χα !!!
για το ψυγειο εχει βγαλει η τουρα νομιζω μια μοντιφα που το διωχνει απο κει που ειναι (σκετη μ#$%^α θεση) και το βαζει ψηλα και πλαγια καλους δρομους |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτάξιδη Ηλία....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη την μοντιφα σκεφτομαι να κανω φυσικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λυπήθηκα με την περιπέτειά σου,
μακάρι να είχες κάποιο οικονομικό όφελος.. Ελπίζω γρήγορα να μπορέσεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηλια το μηχανακι ΔΕΝ παει χωμα, ουτε για αστειο. Το Transalp το ειχα τεσσερα χρονια και μετα πηρα το Suzuki. Τεσσερις μηνες το κρατησα συνολικα και το εδωσα για αυτον το λογο. Αψογο στην ασφαλτο, ΤΡΑΓΙΚΟ εως ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ στο χωμα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνω.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=BOXER;169093]Ηλια το μηχανακι ΔΕΝ παει χωμα, ουτε για αστειο. Το Transalp το ειχα τεσσερα χρονια και μετα πηρα το Suzuki. Τεσσερις μηνες το κρατησα συνολικα και το εδωσα για αυτον το λογο.
Αψογο στην ασφαλτο, ΤΡΑΓΙΚΟ εως ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ στο χωμα!!![/QUOTE] Τι του εγραψες !!!!! Τώρα θα το σπάσει για να μας πείσει ότι πάει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=EOD-K9;169235]
Απόσπασμα:
Οπως θα ειδατε, ειπα οτι μεσα μου νοιωθω οτι δεν παει! Απ εξω μου, θα το κανω να παειιιιι!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία καλοτάξιδο, και είμαι σίγουρος ότι θα την βρείς την άκρη!!!
(ενδιάμεσα, άμα νοιώσεις την ανάγκη να ξεσκάσεις, τα κλειδιά μου είναι στην διάθεση σου! με ένα πμ κανονίζεται!) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 19:06 |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 15:21 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 18:22 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |