![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλό καφέεεεεεεε....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα .....
Μόλις γυρίσαμε απ' τον καφέ .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Σαν λίγοι μαζευτηκαμε η ιδέα μου είναι? Σίγουρα ήταν κι ο καιρος σημαντικός λόγος, δε μας ενθάρρυνε...Την επόμενη θα είναι καλύτερα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαν πρώτη μου φορά σε συνάντηση μπορώ να πω ότι ήταν πολύ φιλόξενη συμπεριφορά και χάρηκα πολύ γιατί σπανίζει αυτό στις μέρες μας.
Ναστέ καλά παίδες!.. :sm5: |
|
|||
|
|||
![]() ![]() εγω βλεπω οτι σε ολες τις φωτο ειναι ο αλητης με το χρεπι.... ![]() ![]() ![]() ![]() μας εχει παρει την δοξα το νουμερο........ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βγάλε και εσύ λίγο .....μπούτι έξω, να δεις τι θα γίνει.. ![]() Άντε και στον επόμενο παιδιά.. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 21:15 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 24/6/09 στο Le Palmier στην Βούλα | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 50 | 30-06-2009 00:24 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 14:39 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 19:40 |
Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 04:38 |