![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και δεν επιθυμώ να έχω ίδια γνώμη με bmwκηδες, Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Για να επιτευχθεί όμως αυτό η χώρα πρέπει να έχει Ηγέτη.. Σε εμάς κυβερνούν οι ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ... Πλούτος υπάρχει στη χώρα. Αρκεί να γίνει σωστή και συνετή χρήση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολη υπόθεση αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]() Πανεύκολο φίλε μου. Οι Άγγλοι εφάρμοσαν την συγχρηματοδότηση από το 1956. Το ίδιο έπραξαν και πολλά Ευρωπαϊκά κράτη. Εμάς μας έφαγε ο υπουργός τάδε γιατί είχε μίζα.. Τι σημαίνει ο όρος αποκλειστική εκμετάλλευση κοιτασμάτων λιγνίτη η βωξίτη σε κάποιες οικογένειες. Ο εθνικός πλούτος είναι για το κοινωνικό κράτος και τα κέρδη του αναδιανέμονται στους πολίτες. Αυτό το κράτος δικαίου είχαν στο μυαλό τους οι Αγωνιστές του 21.. Ας μην επεκταθώ και κουράζουμε τους φίλους. Προσοχή πάντως στις ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ που μας Κυβερνούν. Βλέπεις κάποιον σαν το Γιωργάκη πχ. Με αθώο πρόσωπο να κάνει την κότα και το κακομοίρη . Τα μέτρα όμως στα φορεί και πονάνε τα έρμα… ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποκαλύφθηκε η νέα BMW Χ3 | MARK | Αυτοκίνητο | 2 | 19-07-2010 23:20 |
Με το ποδήλατάκι, θα πάμε στον Γιωργάκη" | gsmaniac | Ελλάδα | 2 | 22-01-2010 13:29 |
Τα νέα τέλη κυκλοφορίας | billy_bmw | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 05-11-2009 02:04 |
Η νέα μου μοτοσυκλέτα | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 46 | 16-09-2009 20:37 |