![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλμύρα, η υγρασία και αδιάκοπος αέρας που παραδοσιακά υπάρχει στα Ελληνικά νησιά είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να εμφανιστεί σκουριά σε οτιδήποτε μεταλλικό αντικείμενο. Παρατηρείστε τα οχήματα (αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες-σκούτερ) στα νησιά και θα δείτε τι εννοώ! Το πρόβλημα μεγαλώνει και από το γεγονός ότι το νερό (για πλύσιμο) στα περισσότερα νησιά δεν είναι και τόσο αθώο.
Πριν από λίγες μέρες ήμουν στην Αστυπάλαια και παρατήρησα V-strom το οποίο δεν ήταν απλά σκουριασμένο, αλλά ήταν και γεμάτο άλατα... Θα υπέθετε κανείς ότι το μηχανάκι ήταν στον βυθό για κανένα μήνα...!!! Προσωπικά, όσο η μοτοσυκλέτα ήταν στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπήρξε θέμα σκουριάς, στις διακοπές όμως εμφάνισε μικρά μπιμπικάκια οξείδωσης στα προστατευτικά κάγκελα και όχι στα κάγκελα-βάσεις για τις βαλίτσες και την σχάρα, τα οποία εμφανησιακά μοιάζουν ίδια! Λύση για τις φετινές διακοπές μου ήταν ένα σιλικονούχο λιπαντικό αντισκωριακό και αδιαβροχοποιητικό της MINOS. Πωλείται στα καταστήματα για είδη αλιείας και σκαφών. Τέλος, όσον αφορά τις βίδες, ήταν ίδιας ποιότητας και οι βίδες στα 1150 GS. Ειδικά οι βίδες που είναι στις δαγκάνες διαχρονικά είναι οξειδωμένες, αλλά μικρό το κακό... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Tι κάνει αυτό ;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή διεισδύει στις επιφάνειες, τις λιπαίνει και τους προσδίδει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, απομακρύνοντας ταυτόχρονα την υγρασία.
Επίσης είναι Ελληνικό και κοστίζει την μισή τιμή από τα αντίστοιχα. Το αγόρασα αν θυμάμαι καλά 6€. |
|
|||
|
|||
![]()
10oς 2004 107.000 κμ!
Εχω σκουρια μονο στις βιδες των εμπρος δαγκανων και εχω ηδη βαψει το εμπρος καπακι του κινητηρα. Η μηχανη σου εχει εμφανως ταλαιπωρηθει στη Γερμανια η στο νησι κι αυτο φαινεται καθαρα στους λαιμους της εξατμισης στη φωτογραφια. Εχοντας σπρωξει κακην κακως ενα βαραντερο του 2003 πριν χρονισει καλα καλα σε διαβεβαιω οτι αυτο ειναι ψιλοπροβλημα.. Σου ευχομαι να μην αντικρυσεις ποτε καδενα εκκεντροφορου να κρεμεται πανω σε σπασμενη πλαστικη!! γλυσιερα οπως εκανα εγω στις 90000 κμ που πηγα για σερβις.. Τοτε θα δεις τη γευση απο το καρπουζι. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΕΊ ΤΟ Π***Ι | MIKEVIII | Τι μας έτυχε | 25 | 07-05-2010 10:35 |
Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ... | MARK | Ανέκδοτα | 15 | 06-02-2010 23:54 |
'' ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ '' | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 02-12-2009 09:59 |
'' ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ'' | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 30-11-2009 12:55 |