![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τραγουδι για να κατεβει η νυφη....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() το εχεις το τραγουδακι....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γλυκια γαλατοπιτα για να γλυκανουν τον γαμπρο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βίον ανθόσπαρτον φίλε μου.
Aυτό το έθιμο με την σημαία το έχουν και στο χωριό μου. Αλήθεια ποιά είναι η καταγωγή σου? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωσπου τελικά....η νύφη εμφανίστηκε και οι χοροί ξανάρχισαν!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Εεεε ρε γλέντιααααα .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία φωτογραφία Νικόλα ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Παντελή, εγώ είμαι από Άρτα με καταγωγή Πράμαντα-Άγναντα (Τζουμέρκα) και η Έφη είναι από ένα χωριό των Ιωαννίνων απέναντι από τη λίμνη, Λογγάδες λέγεται. Ευχαριστώ για τις ευχές και στα δικά σου αν είσαι ελεύθερος.
Για την ώρα καλό βράδυ φίλοι και η συνέχεια του ταξιδιού αύριο που φτάνει μέχρι Άλπεις..!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να ζησετε παιδια και καλους απογονους!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιά, έχετε τις θερμότερες ευχές μας για μια ευτυχισμένη ζωή, όπως την ονειρεύεστε. Και είμαστε σίγουροι, πως έτσι που βλέπει ο ένας τον άλλο, θα το πετύχετε!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο σας!!!!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακατασκευαζοντας το πρωτο μου ON OFF | nibo | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 08-06-2010 20:59 |
Το πρωτο χιονι | konnstas | Ιδέες και σχόλια. | 12 | 08-04-2010 00:53 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 11:50 |
Γκετεμποργκ Ιουλιος 2009: Το ταξιδι αρχιζει...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 21-07-2009 01:08 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 18:59 |