![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
το φτωχικο μας
|
|
|
|||
|
|||
|
ελα ρε man ειστε απαιχτοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου man!Το κιτρινο 1200 με το σακο της μαμας δεμενο πισω απο τη σκηνη σου ειναι το δικο μου.
Στεγνωσα και το παντελονι μου στη φωτια σας ναστε παντα καλα! Απο οτι βλεπω πρεπει να φυγουμε ολοταχως για Βουλγαρια... |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά..πάντα τέτοια..
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν εχω υλικο λογω καιρου και κακης προετοιμασιας.Δες κατι σχετικο στην ενοτητα Χωματινες Εξορμησεις και στο thread Ελληνικα Βουνα 3!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όσο για το thread που αναφέρεις, έχει προ πολλού διαβαστεί και εμπεδωθεί.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
στο δρομο του γυρ
ισμου ανανεωμενοι
|
|
|
||||
|
||||
|
Πήρατε ξύλα κ για το σπίτι ???? ![]() Μπράβο ρε Μάνο για την βόλτα ..... πολύ όμορφη ..... ..... και οι φωτό σου .... άπαιχτες ....
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραίο το οδοιπορικό σου συμπολίτη
|
|
|
|||
|
|||
|
τωρα οσο αφορα την βουλγαρια η νοτια πλευρα της ειναι αλπικη πολυ φτηνη και αξιζει η βολτα ιδιως για τους βορειους που ειναι διπλα μας μονο προσοχη στους δρομους που ειναι γεματοι λακουβες ετοιμες να σε καταπιουν το βραδυ μην οδηγησετε αν δεν ειναι μεγαλη αναγκη οσο για τα συνορα ουτε το κρανος δεν βγαλαμε αντε και γεροι να ειμαστε και για αλλα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 07:41 |
| βουλγαρια 9-11 ιουλιου | man gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 12-05-2010 00:16 |
| ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 21:32 |