![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα Νικο ευχαριστω. καλημερα και σ ολη τη παρεα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσοι έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που βρίσκεται το θέμα παιδιά;;
Οχι τίποτις άλλο, αλλά άρχισε και το ψιλόβροχο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφέρομαι και εγώ για την ομαδική Αγορά φτερού. Υπολογίστε με
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε και εμένα μέσα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως εβαλα προσφατα αυτο το φτερο, αγοαρασμενο απο εξωτερικο......ειναι παρομοιο.
![]() αλλα ισως χρειαστω ενα ακομα για καποιον γνωστο! Last edited by fguy; 25-09-2010 at 15:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Και πόσο το πλήρωσες στο εξωτερικό? Γιατί δεν μοιάζει είναι το ίδιο και με την ίδια φίρμα εκτός αν μπέρδεψες τις φωτογραφίες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από ότι ξέρω θα το έκανε εξαγωγή μέσο κάποιου συνεργάτη του. Για τιμή δεν ξέρω αλλά λογικά αυτό είναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ειναι το φτερο, δεν μπερδεψα καθολου τις φωτο!! τελικα ειναι το ιδιο ακριβως, πωλειται ηδη εδω και καιρο απο το αγγλικο ebay, υπαρχουν διαθεσιμα πολλα κομματια και μαλιστα ο πωλητης ειναι Ελληνας!!!!! Τιμη στις 108 λιρες Αγγλιας = 125 euros!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δειτε το λινκ! BMW R1200GS-REAR HUGGER/MUD GUARD on eBay (end time 16-Oct-10 17:00:02 BST) Last edited by fguy; 03-10-2010 at 05:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 10:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 18:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 02:04 |