![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() για να ξαναζεστανουμε το θεματακι......
![]() εγω νομιζω οτι η midland, η οποια ειναι δοκιμασμενη απο πολλους στο φορουμ,ειναι η πιο συμφερουσα αγορα.......οχι μονο στην τιμη,οσο στο service και στην εγγυηση..... ![]() απο τα λεγομενα πολλων,εχω καταλαβει οτι τα μικροφωνα,μεγαφωνα και ολα τα τσουμπλεκια, ειναι ευαισθητα και χαλανε ευκολα.αυτος ειναι ενας καλος λογος να προτιμησουμε την εταιρεια με το καλυτερο service... ![]() λεω εγω τωρα..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να μην σας τη χαλάσω αλλά,
1. η εγγύηση παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά συνήθως έχουμε ζημιές εφόσον λήξη η εγγύηση 2. στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ίσως να είναι και σχετική πολυτέλεια αν η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική με κάποιο no name..(καθαρά προσωπική άποψη). Έφερα από Κίνα ΒΤ, 2τμχ, διπλός φορτιστής, το ταίριαξα πολύ καλά στο open face Caberg, και ποιά είναι η σημαντικότερη λειτουργία του ??? FM Stereo... Στη τελευταία 4ήμερη εκδρομή με συνόδεψε άψογα σε πολλά πολλά χλμ Κόστος ? 90-100 ευρώ με τα μεταφορικά στη πόρτα του σπιτιού μου σε 5 εργάσιμες !!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μήπως σκέφτεστε για ομαδική αγορά ανταπτορα 12V ? | arisp | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-06-2010 22:49 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Για όσους αγαπούν την ομαδική οδήγηση!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 06-01-2010 13:06 |
Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση | essel | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 23-08-2009 12:36 |