![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, θέλοντας να επισημάνω το πρόβλημα μια μηχανής που κοστολογείται 20.000 γιούρια παραμένω εκεί δηλαδή στα 20.000 και δεν πάω παρακάτω γιατί δίνω πολλά και περιμένω ακόμα περισσότερα αλλά η μηχανή δεν είναι επένδυση να στα δώσει με την μία δηλαδή να έρθει ένα ωραίο πρωί και να έχω βγάλει 5.000 ευρώ από την αγορά μου, δεν εκτιμάτε έτσι η αγορά μια τέτοιας μηχανής. Για παράδειγμα θα δώσω ένα άνθρωπο που το βαλάντιο του ή η πίστωσή του δεν φτάνει στα €20.000 και διαλέγει μια «παρόμοια» μηχανή των €11.000 επειδή αυτά τα χρήματα είναι αναλογικά το ίδιο πολλά για αυτόν δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος από την ποιότητα της μηχανής που συμβιβαστικά έχει επιλέξει όπως και αυτός που επέλεξε την ακριβή μηχανή και ο νοών νοείτο ! Αλλά ο Γερμανός ξέρει ότι παλαιότερα έπαιρνες μια μηχανή και την είχες για 5 – 10 – 20 χρόνια τώρα πωλούνται όλες μεταχειρισμένες μετά από 1 – 2 χρόνια . Εγώ αγόρασα μηχανή φτιαγμένη για εκατοντάδες χιλιάδες χλμ μεταχειρισμένη με 10.000 χλμ και ηλικία 18 μηνών και στην αγορά παίζανε και πολύ μικρότερες ηλικιακά. Τώρα τι αξιοπιστία ζητάς από μία μηχανή που αγόρασες για να πουλήσεις μετά από λίγους μήνες και δεν την καβάλησες καθόλου δεν ξέρω, αλλά και λάθος επιλογή να έχεις κάνει πως πας και παίρνεις, μόλις την ξεφορτωθείς, το επετειακό μοντέλο της μηχανής που δεν σου έκανε? Ε? Το πρόβλημα λοιπόν είμαστε εμείς και όχι τα μηχανάκια μας! Πρόβλημα έχουν οι επιλογές μας και όχι η βαφή στα κάγκελα. Οι μηχανές δεν έχουν ανοσοποιητικό σύστημα άρα χαλάνε και εμείς που έχουμε ανοσοποιητικό δεν έχουμε μυαλό! Βέβαια όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τα γούστα αλλά την ρευστότητα του κάθε αναβάτη οπότε κλείνω με μία Αγγλική παροιμία που λέει «Γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι».-
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πέραν τούτου, το tiger το είδα στην αντιπροσωπεία με βαλίτσες στα 11,500 προσφορά, το GS ADVENTURE ξεκινάει απο τα 16κάτι ΓΥΜΝΟ!! Με τα "βασικά" που θα βάλει κάποιος αμέσως-αμέσως έχεις πάει στα 18 και βάλε, και άν κάποιος "παρασυρθεί" και λίγο το πέρασε το 20ρικο... Απλά αυτό που λέω είναι ότι η "υπερ"-κοστολόγηση δεν αντανακλά απαραίτητα "υπέρ"-ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι και θέμα πρεστίζ-μάρκετινγ της εταιρίας για να διατηρεί την εικόνα της.... Εγώ προσωπικά πιστεώ ότι (των σκληροπυρηνικών εξαιρουμένων) ότι αν το GS έκανε όσο και το Varadero/Tiger/VStrom θα κυκλοφορούσαν τα μισά στους δρόμους της Ελλάδας, γιατί αυτομάτως θα έχανε το τόσο ποθητό (από μερίδας του πλυθησμού) "πρεστίζ" του... Last edited by Kimwnas; 24-09-2010 at 13:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όχι... ΟΤΙ πληρώνεις παίρνεις... αλλά... ΟΣΑ πληρώνεις παίρνεις....! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μου ακουγεται υπερβολικο.....
![]() η ολη λουβεντα μου θυμισε εναν γνωστο φραγκατο......ο τυπος αγοραζε για πολλα χρονια πορσε και οταν του ειπα,φιλαρακι παρε και μια φερραρι να χαρεις και λιγο,μου απαντησε,οτι βγαζουν ζημιες και ειναι υπερτιμημενες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|