GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-09-2010, 13:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Οτι πληρωνεις παιρνεις???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Σα να μου φαινεται οτι εχετε μπερδεψει λιγο τις τιμες...το tiger me abs κανει 12.500 ευρω...το bmw GS αντιστοιχα κανει με abs 15500 ευρω...τωρα αν εσυ θες να βαλεις θερμαινομενα ηλεκτρικες αναρτησεις αντισπιν συναγερμους ειναι αλλο θεμα... η πραγματικη διαφορα τιμης ειναι 3000 ευρω οπως και με το ΚΤΜ adventure 2010 (κανει 15000 το 2010 μοντ) ειναι 500 ευρω με το tenere 1200 που κανει 16700 με πλαινες και θερμαινόμενα ειναι 0 ευρω!!! καθως το bmw με βαλιτσες και θερμαινομενα κανει εκει γυρω... αρα τι συζηταμε ρε παιδια??? μηπως ανεβαζετε την τιμη του GS??? αν eiχαν τα extra parts και οι αλλοι δεν θα τα πληρωνατε???
ετσι ακριβως...!
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 13:56
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Παιδιά, θέλοντας να επισημάνω το πρόβλημα μια μηχανής που κοστολογείται 20.000 γιούρια παραμένω εκεί δηλαδή στα 20.000 και δεν πάω παρακάτω γιατί δίνω πολλά και περιμένω ακόμα περισσότερα αλλά η μηχανή δεν είναι επένδυση να στα δώσει με την μία δηλαδή να έρθει ένα ωραίο πρωί και να έχω βγάλει 5.000 ευρώ από την αγορά μου, δεν εκτιμάτε έτσι η αγορά μια τέτοιας μηχανής. Για παράδειγμα θα δώσω ένα άνθρωπο που το βαλάντιο του ή η πίστωσή του δεν φτάνει στα €20.000 και διαλέγει μια «παρόμοια» μηχανή των €11.000 επειδή αυτά τα χρήματα είναι αναλογικά το ίδιο πολλά για αυτόν δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος από την ποιότητα της μηχανής που συμβιβαστικά έχει επιλέξει όπως και αυτός που επέλεξε την ακριβή μηχανή και ο νοών νοείτο ! Αλλά ο Γερμανός ξέρει ότι παλαιότερα έπαιρνες μια μηχανή και την είχες για 5 – 10 – 20 χρόνια τώρα πωλούνται όλες μεταχειρισμένες μετά από 1 – 2 χρόνια . Εγώ αγόρασα μηχανή φτιαγμένη για εκατοντάδες χιλιάδες χλμ μεταχειρισμένη με 10.000 χλμ και ηλικία 18 μηνών και στην αγορά παίζανε και πολύ μικρότερες ηλικιακά. Τώρα τι αξιοπιστία ζητάς από μία μηχανή που αγόρασες για να πουλήσεις μετά από λίγους μήνες και δεν την καβάλησες καθόλου δεν ξέρω, αλλά και λάθος επιλογή να έχεις κάνει πως πας και παίρνεις, μόλις την ξεφορτωθείς, το επετειακό μοντέλο της μηχανής που δεν σου έκανε? Ε? Το πρόβλημα λοιπόν είμαστε εμείς και όχι τα μηχανάκια μας! Πρόβλημα έχουν οι επιλογές μας και όχι η βαφή στα κάγκελα. Οι μηχανές δεν έχουν ανοσοποιητικό σύστημα άρα χαλάνε και εμείς που έχουμε ανοσοποιητικό δεν έχουμε μυαλό! Βέβαια όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τα γούστα αλλά την ρευστότητα του κάθε αναβάτη οπότε κλείνω με μία Αγγλική παροιμία που λέει «Γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι».-
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 13:56
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina

Απόσπασμα:
Σα να μου φαινεται οτι εχετε μπερδεψει λιγο τις τιμες...το tiger me abs κανει 12.500 ευρω...το bmw GS αντιστοιχα κανει με abs 15500 ευρω...τωρα αν εσυ θες να βαλεις θερμαινομενα ηλεκτρικες αναρτησεις αντισπιν συναγερμους ειναι αλλο θεμα... η πραγματικη διαφορα τιμης ειναι 3000 ευρω οπως και με το ΚΤΜ adventure 2010 (κανει 15000 το 2010 μοντ) ειναι 500 ευρω με το tenere 1200 που κανει 16700 με πλαινες και θερμαινόμενα ειναι 0 ευρω!!! καθως το bmw με βαλιτσες και θερμαινομενα κανει εκει γυρω... αρα τι συζηταμε ρε παιδια??? μηπως ανεβαζετε την τιμη του GS??? αν eiχαν τα extra parts και οι αλλοι δεν θα τα πληρωνατε???
Είπα απο την αρχή ότι για χάριν παραδείγματος έκανα στογγυλοποίηση...
Πέραν τούτου, το tiger το είδα στην αντιπροσωπεία με βαλίτσες στα 11,500 προσφορά, το GS ADVENTURE ξεκινάει απο τα 16κάτι ΓΥΜΝΟ!! Με τα "βασικά" που θα βάλει κάποιος αμέσως-αμέσως έχεις πάει στα 18 και βάλε, και άν κάποιος "παρασυρθεί" και λίγο το πέρασε το 20ρικο...

Απλά αυτό που λέω είναι ότι η "υπερ"-κοστολόγηση δεν αντανακλά απαραίτητα "υπέρ"-ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι και θέμα πρεστίζ-μάρκετινγ της εταιρίας για να διατηρεί την εικόνα της....
Εγώ προσωπικά πιστεώ ότι (των σκληροπυρηνικών εξαιρουμένων) ότι αν το GS έκανε όσο και το Varadero/Tiger/VStrom θα κυκλοφορούσαν τα μισά στους δρόμους της Ελλάδας, γιατί αυτομάτως θα έχανε το τόσο ποθητό (από μερίδας του πλυθησμού) "πρεστίζ" του...

Last edited by Kimwnas; 24-09-2010 at 13:59.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:00
Alfa7 Ο/Η Alfa7 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Μoto: BMW R? - DRZ Motard-YP400

Απόσπασμα:
Έτσι...
Όχι... ΟΤΙ πληρώνεις παίρνεις... αλλά... ΟΣΑ πληρώνεις παίρνεις....!
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:01
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πέραν τούτου, το tiger το είδα στην αντιπροσωπεία με βαλίτσες στα 11,500 προσφορά, το GS ADVENTURE ξεκινάει απο τα 16κάτι ΓΥΜΝΟ!! Ούτε χούφτες δεν έχεις... Με τα "βασικά" που θα βάλει κάποιος αμέσως-αμέσως έχεις πάει στα 18 και βάλε, και άν κάποιος "παρασυρθεί" και λίγο το πέρασε το 20ρικο...

Απλά αυτό που λέω είναι ότι η "υπερ"-κοστολόγηση δεν αντανακλά απαραίτητα υπερποιότητα σε σχέση "υπέρ"-ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι και θέμα πρεστίζ-μάρκετινγ της εταιρίας για να διατηρεί την εικόνα της....
Εγώ προσωπικά πιστεώ ότι (των σκληροπυρηνικών εξαιρουμένων) ότι αν το GS έκανε όσο και το Varadero/Tiger/VStrom θα κυκλοφορούσαν τα μισά στους δρόμους της Ελλάδας, γιατί αυτομάτως θα έχανε το τόσο ποθητό (από μερίδας του πλυθησμού) "πρεστίζ" του...
μου ακουγεται υπερβολικο.....
η ολη λουβεντα μου θυμισε εναν γνωστο φραγκατο......ο τυπος αγοραζε για πολλα χρονια πορσε και οταν του ειπα,φιλαρακι παρε και μια φερραρι να χαρεις και λιγο,μου απαντησε,οτι βγαζουν ζημιες και ειναι υπερτιμημενες...
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:03
Elov Ο/Η Elov βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: gs1200

Απόσπασμα:
? μηπως ανεβαζετε την τιμη του GS??? αν eiχαν τα extra parts και οι αλλοι δεν θα τα πληρωνατε???
Καλύτερα για να έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:08
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πέραν τούτου, το tiger το είδα στην αντιπροσωπεία με βαλίτσες στα 11,500 προσφορά, το GS ADVENTURE ξεκινάει απο τα 16κάτι ΓΥΜΝΟ!! Με τα "βασικά" που θα βάλει κάποιος αμέσως-αμέσως έχεις πάει στα 18 και βάλε, και άν κάποιος "παρασυρθεί" και λίγο το πέρασε το 20ρικο...

Απλά αυτό που λέω είναι ότι η "υπερ"-κοστολόγηση δεν αντανακλά απαραίτητα "υπέρ"-ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι και θέμα πρεστίζ-μάρκετινγ της εταιρίας για να διατηρεί την εικόνα της....
και το GS εχει προσφορα 10% της αξιας του τωρα...μην αρχισουμε να λεμε για προσφορες λεμε για την αξια την καθαρη των μοτοσυκλετων... περαν τουτου μου ξανα αναφερεσαι συγκριση gs adv με tiger μηχανες που δεν συγκρινονται ειναι σα να συγκρινεις παπακι που κανει 2000 Ε με scooter που κανει 3500 (στα ιδια κυβικα)...επιπροσθετα θα μου συγκρινεις με το απλο gs οχι με το adv...μη λεμε οτι θελουμε και μη φουσκωνουμε τα πραγματα οσο θελουμε...το γυμνο της bmw ειναι οτι προσφερουν οι αλλοι αν εχεις καταλαβει...ειδες οτι δεν το συγκρινω με Βαραντερο η Vstrom γιατι αυτα τα μηχανακια ειναι πισω στο 2000 ακομα...το συγκρινω με ΚΤΜ και το νεο Τενερε και οι τιμες τους ειναι αν οχι ιδιες πολυ παραπλησιες αρα τι συζηταμε???
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:09
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
η ολη λουβεντα μου θυμισε εναν γνωστο φραγκατο......ο τυπος αγοραζε για πολλα χρονια πορσε και οταν του ειπα,φιλαρακι παρε και μια φερραρι να χαρεις και λιγο,μου απαντησε,οτι βγαζουν ζημιες και ειναι υπερτιμημενες...

Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:10
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alfa7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι...
Όχι... ΟΤΙ πληρώνεις παίρνεις... αλλά... ΟΣΑ πληρώνεις παίρνεις....!
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:15
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

Τελικά έχω ferrari?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης