GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-09-2010, 19:27
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Αλητη Παπαδοπουλε

εγω νομιζω οτι ειναι ευλογια,οτι εχουμε την ελευθερια να λεμε τις μακακιες μας ελευθερα,χωρις να κινδυνευουμε απο καποιον ρουφιανο.....
στις εποχες που αναφερομαστε,πολλοι ηταν αυτοι που ετρωγαν σφαλιαρες και κλωτσιες,επειδη κατι ακουστηκε οτι ειπαν........
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Άλλα λεει η θεια μου,αλλα ακουν τα αυτια μου
Τι να πουμε τι,τι να τραγουδησουμε, που κοβεις και ραβεις τα παντα οπως σε βολευουν.
Αντε να βρουμε κοινο παρανομαστη οι δυο μας σε οποια συζητηση.......
να δω και αυτο και ας τεζαρω....
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σήμερα είναι εν ζωή και όταν τους ρωτάς πότε ζούσαν καλύτερα τότε η τώρα και σου απαντουν κατηγορηματικά ¨τότε¨ εγώ με τι επιχειρήματα να τους πω το αντίθετο αφου τότε δεν θυμάμαι τίποτα λόγω ηλικίας και τι θα μπορούσα να τους πω άλλωστε όταν σου λένε αφοπλιστικά ¨εγώ πέρναγα καλύτερα τότε¨.Και πιστεύω μετά απο πολλές συζητήσεις κατά καιρούς για αυτό το θέμα ότι είναι πολύς ο κόσμος που πιστεύει κάτι τέτοιο.
Οταν αυτο το ''περναω καλα'', ''περναγα καλυτερα'' εκλιψει απο το λεξιλογιο μας τοτε ολοι θα ειμαστε καλυτερα!! Και ειδικα αυτο το ''ΕΓΩ!!!!

περναγα καλυτερα''!! Και στα παπαρια μας ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!!! να γιατι φτασαμε εδω που ειμαστε σημερα...........διοτι ''ΕΓΩ θελω να περναω καλα!!!!'' Τωρα το τι θα κανω γιαυτο.......? θα κλεψω το κρατος?, θα διεκδικησω ΑΠΟ το κρατος?, θα απεργησω? θα σκοτωσω?, θα υποστηριξω να ξαναερθει η Δικτατορια? ¨ δεν με νοιαζει!!!........αρκει..... ΕΓΩ να περναω καλα!!!!

Πως το εννοει ο καθε ανθρωπος το ''περναω καλα''? Παω στοιχημα οτι οι 9,5 στους 10 θεωρουν οτι ''περναω καλα'' = εχω λεφτα!!!!
Αυτο ειναι ολο το νοημα?????

Ομως υπαρχουν ανθρωποι κι ευτυχως οι περισσοτεροι που το χρημα δεν τους λεει τιποτα! Αρκει να εχουν να φανε και να φορεσουν ενα ρουχο!!!Αρκει να μπορουν να βγαινουν στον δρομο και να λενε ''μαμίεται ο Παπανδρεου!!'' Νομιζεις/ετε οτι την τοτε εποχη εκεινοι που ''περνουσαν καλα'' μπορουσαν να πουν και να γραψουν εστω σε γραμμα αυτα που γραφονται εδω μεσα για τον ταδε πολιτικο/ους????
για ρωτηστε....ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ??????????????????????????????

Η χωρα, αν εφτανε εδω που ειναι σημερα, ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΕΛΕΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ την επομενη στιγμη θα ηταν στην εξορια.....αν ηταν τυχερος!!!! Αν δεν ηταν...στα θυμαρακια!!!
Αυτο θελετε?

Ποτε λοιπόν ''περνουσαν καλυτερα'' τοτε ¨η τωρα????

Δες τι καλα που περνουσαν τοτε (ειδικα στο 8:00 λεπτο) και πες/τε μου αν αυτο θελετε και σημερα για να ξεπερασουμε οτι θελετε και συζητατε οτι πρεπει να ξεπερασουμε!!

Η πορτα

Μερικοι απο τους νεκρους, γιατι ειναι ανριθμητοι!

αντε και σε άλλα με υγεια (το παραληρημα)

Εμπρος λοιπόν να αναφωνησουμε ολοι μαζι ''που'σαι ρε Παπαδοπουλε''!!!!!!!!! ΕΜΠΡΟΣ!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 29-09-2010 at 19:38.
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:33
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
να δω και αυτο και ας τεζαρω....
Μαζί σου

(Αλλά μετά θα χάσει την πλάκα του)
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:34
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμπρος λοιπόν να αναφωνησουμε ολοι μαζι ''που'σαι ρε Παπαδοπουλε''!!!!!!!!! ΕΜΠΡΟΣ!!!!!!!!
Ζήτω η 21η Απριλίου ρε.......
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:38
Senior Member

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:43
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Δηλαδή μου λές για τους λόγους που παρέθεσες με τα βίντεο ( και που είναι σοβαρότατοι ) να πω εγώ σε κάποιον που μου λέει ότι πέρναγε καλύτερα τότε ότι δεν πέρναγε καλύτερα απλά νόμιζε ότι ήταν καλύτερα.Η πλάκα είναι ότι εγώ θα του δείξω βιντεο θα του πω όλα οσα ξέρω περί ελευθερίας λόγου κλπ και αυτός θα μου πεί τι λές ρε φίλε εγω έζησα τότε ζω και τώρα και τότε ζούσα καλύτερα .
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή μου λές για τους λόγους που παρέθεσες με τα βίντεο ( και που είναι σοβαρότατοι ) να πω εγώ σε κάποιον που μου λέει ότι πέρναγε καλύτερα τότε ότι δεν πέρναγε καλύτερα απλά νόμιζε ότι ήταν καλύτερα.Η πλάκα είναι ότι εγώ θα του δείξω βιντεο θα του πω όλα οσα ξέρω περί ελευθερίας λόγου κλπ και αυτός θα μου πεί τι λές ρε φίλε εγω έζησα τότε ζω και τώρα και τότε ζούσα καλύτερα .
τοτε ο κοσμος ζουσε καλυτερα,γιατι δεν ειχε τις αναγκες που εχει δημιουργησει τωρα.....
θυμησου διονυση ποσο καλυτερα περνουσαμε πριν 20 χρονια,που δεν ειχαμε τα τζιπ,τις μηχαναρες μας,τις σπιταρονες μας,τις πλασμα,κλπ....
το ξερο μας το κεφαλι φταιει που δεν περναμε καλα και οχι η χουντα...
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 19:57
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
τοτε ο κοσμος ζουσε καλυτερα,γιατι δεν ειχε τις αναγκες που εχει δημιουργησει τωρα.....

θυμησου διονυση ποσο καλυτερα περνουσαμε πριν 20 χρονια,που δεν ειχαμε τα τζιπ,τις μηχαναρες μας,τις σπιταρονες μας,τις πλασμα,κλπ....

το ξερο μας το κεφαλι φταιει που δεν περναμε καλα και οχι η χουντα...

Εγώ κώστα μιλάω για τους απλούς ανθρώπους που σήμερα εχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης επειδή δεν εχουν δουλεια επειδή όλα ειναι πανακριβα και δεν μπορουν να αγοράσουν ουτε τα βασικά και δεν είχαν ουτε θέλουν να εχουν μηχανες σπίτια κλπ. Να ζήσουν θέλουν οι άνθρωποι με τα βασικά και δεν τα έχουν ενώ τότε τα είχαν.Φυσικά για να μην παρεξηγηθώ μόνο που σκέφτομαι πως θα ηταν τότε με πιανει τρόμος όμως δεν μπορω να αγνοήσω την άποψη τόσων ανθρώπων .
Reply With Quote
Παλιό 29-09-2010, 20:09
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Ειναι ντροπή να νοσταλγούμε δικτάτορες γιατί η σημερινή κατάσταση δεν μας βολεύει οικονομικά και μόνο. Αν τα φράγκα ήταν στην τσέπη μας κανείς δεν θα μίλαγε, αλλά και οι όποιοι νοσταλγοί θα το είχαν βουλωμένο το στοματάκι τους. Ας κάνουμε όλοι κάτι να ξεπεράσουμε την σκόπελο. Η ελευθερία του λόγου, της σκέψης , του συναθρίζεσθε (βλέπε απεργίες) ήταν υπέρτατα αγαθά που έλειψαν τα μαύρα χρόνια. Τι να τον κάνω τον δρόμο που έφτιαξε η ΜΟΜΑ (άμοιροι έφεδροι φαντάροι) αν δεν είχα το δικαίωμα να κάνω κριτική για την ποιότητά του και να μην πληρώσω τα διόδια γιατί έτσι μου κα@λωσε, καλή ώρα σήμερα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης