![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα,
έχω μια G650 Xchallenge και θα με ενδιέφερε πολύ η συμμετοχή. Είμαι μέλος στο forum σχεδόν 10 μήνες, αλλά δεν είχα να γράψω κάτι... μόνο έμπνευση από σας... Για να είμαι ειλικρινής όμως, έκανα μια ωραία εκδρομή που θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας, αλλά έχω γράψει μόνο τις 5/7 μέρες... blazin' saddle diary Η επόμενη θα ήθελα να είναι πιο χωμάτινη, για αυτό και με ενδιαφέρει η εκπαίδευση!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά εσύ τι σκέφτεσαι πάλι; Ακόμα δεν την έχεις πάρει και θα τη στρώσεις μέσα στο χώμα και τις λάσπες;;; Εννοείται πως το σκέφτηκα και εγώ την στιγμή που διάβαζα το νο2 ποστ αλλά ακόμα το μωρό είναι σε περίοδο προσαρμογής! Ελπίζω σε επόμενη να είμαι απο τους τυχερούς! Μπράβο πάντως στην BMW Hellas που επέλεξαν το Forum μας και μπράβο στο forum μας που έχει τέτοια καλή φήμη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσουν αυτοί που θα πάνε......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θελω και εγωωωωωωωωωωωω.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλα να περασετε.... |
|
|||
|
|||
![]()
MOY EIΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ BMW ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΊΜΑΙ ΝΕΟΣ)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Καλά να περάσουν όσοι θα είναι τυχεροί και πάνε !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ποτε θα ενημερωθουμε αν θα παμε αυριο στο Σοφικο για εκπαιδευση.Τα 4 πρωτα ονοματα πια ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν δηλώσει ενδιαφέρον,
και είναι οι 4 πρώτοι: vasorfa lalou allen evanb Οι 4 παραπάνω, να μου στείλουν με pm, τα πλήρη στοιχεία τους άμεσα, για να ενημερώσω την BMW Hellas !!! Υ.Γ. Στείλτε ΚΑΙ το τηλέφωνό σας, για να σας ενημερώσω για την επιβεβαίωση !
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm5::sm5::sm5:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νικολα εχεις pm.
παλιοπαιδα που θα παμε σοφικο...εχω τηλ.στο προφιλ.... κανονιζουμε αν θελετε να ανεβουμε ολοι μαζι..!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέες τιμές από τη BMW Hellas AE, | skippybi | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 18-05-2010 19:21 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 20:47 |
Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 20:34 |
Επείγον - Υποτροφίες από τους εφοπλιστές .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 4 | 19-11-2009 01:11 |