![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
giotis......Πάρα μα πάρα πολύ σωστό ΑΛΛΑ μου είχανε πεί όταν την πήρα ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ........λόγω ότι τα προστατευτικά των κυλίνδρων δεν αφίνουν χώρο! οποτε????
Αργότερα έβλεπα άλλους πού τα είχανε αλλά εγώ είχα χαλάσει την παροχή σε παντελόνι, Κράνος κτλ κτλ Αργότερα όταν είπα να βάλω στο σύντομο μέλλον ήτανε αργα.....τι να κάνω!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλιστα το prospectus το αναφέρει και όλας στην Special Edition ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ!!! 2009 τευχος.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Φτηνά τη γλύτωσες.... και το σημαντικότερο... ΔΕΝ χτύπησες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε εμένα πάντως τρύπησε το καπάκι, ενώ φορούσα κάγκελα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πως φαίνονται οι τυχεροί εε?? stavrouliasp......εμείς σίγουρα είμαστε πάντως!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
όλα καλά..αντε με το καλό να την παραλάβεις..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ REK ΑΜΗΝ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άσε, άσε... |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε πανο,μην ανησυχείς,εσυ είσαι καλά;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μποτρίνι του Cafe χαθήκαμε ελπίζω να σαι καλά και να φτιάχνεις ακόμα καλό cafe
![]() Βασίλη ευτυχώς εγώ καλά.....περιμένω να αλλάξουν τα καπάκια στην μπέμπα μου και να την πάρω.....ευτυχώς ΔΕΝ έγινε σοβαρότερη ζημιά ούτε σε μένα ούτε στο μωρό μου!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 110 | 03-03-2011 18:18 |
| ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 21:04 |
| Βγάζει στο σφυρί όλα τα... κουνελάκια | Kwstas_kef | Κόσμος | 14 | 18-11-2009 11:51 |
| Ενας Installer με τα όλα του. | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 28-10-2009 13:33 |