![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Goodmorning Salonika...
Ένα από τα θέματα της αυριανής συνάντησης: Εκδρομές μονοήμερες ή ΣΚ (για να γράψουμε και κανένα χιλιόμετρο) Προτάσεις από τους φίλους ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και χαρα σε ολους
Με λενε Παυλο, γραφω πρωτη φορα, νεο μελος και ελπιζω πολυ συντομα ιδιοκτητης μιας ολοκαινουργιας R1200GS. Θα δειξει. Πραγματικα το μονο που μου λειπει ειναι η μηχανη μιας και εχω τρελη διαθεση για βολτες και εκδρομες. Γιαυτο το λογο την παιρνω αλλωστε. Εχω ενθουσιαστει που βρηκα μια παρεα με διαθεση για βολτες και ρετσινοσυναντησεις. Θα περιμενω να εχω την μηχανη στα χερια μου πριν αρχισω να συμμετεχω και εγω στις εκδηλωσεις σας. Αυτο θεωρω σωστο και πρεπον. Ελπιζω να σας συναντησω συντομα........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παύλο μπες στα νέη μέλη να συστηθείς να σε καλωσορίσουμε όλοι και επίσημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα όργανα της τάξης που είναι;!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μία και καμία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω να δηλώσω οτι τελικά τα κατάφερα και θα παραβρεθώ και εγώ, με τα της συζύγου !!!
οπότε θα μοιραστείτε την ρετσίνα και με άλλους δύο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άντε Βάλη να μιλήσουμε για τραπεζικά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικός καφές 14/10/2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 16-10-2010 17:00 |
Πλυντήριο στην Θεσσαλονίκη ;;; | tsapte70 | Φροντίδα | 1 | 26-05-2010 09:11 |
Χριστουγεννιάτικος καφές την Τετάρτη 23/12/09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 06-01-2010 12:17 |
Ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος καφές ....ξαναγυρνά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 142 | 29-09-2009 16:28 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 12:13 |