![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ πάλι για την διαδρομη αυτη γιατι θ απροτιμουσα το klri....απο την χοντρη???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οπως ανεφερα και πιο πανω, θα ξεκινησουμε απο Αυλωνα και οπου φθασουμε. Δεν εχουμε καπου να καταληξουμε. Βεβαια η διαδρομη που εχει φθανει ως ενα σημειο που λεγεται "Δαφνος". Εχω την εντυπωση ομως οτι δυσκολα θα προλαβουμε να φθασουμε μεχρι εκει περα. Κατα συνεπεια μπορω ανετα να σου απαντησω στις ερωτησεις σου: 1.χιλιομετρα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ 2.ωρα διαδρομης: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ 3.τεραιν: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ![]() ![]() ![]() ![]() Επισης,επειδη ολοι μας σχεδον θα ειμαστε με μηχανες οπου δεν υπερηφανευονται για την αυτονομια τους, καθε 100χλμ τουλαχιστον θα πρεπει να ανεφοδιαζομαστε. Οποτε ειναι εντελως περιττο ασκοπο να εχεις γεματο με 33λιτρα το τεποζιτο. Ελπιζω με τις τεκμηριωμενες μου απαντησεις να σε ικανοποιησα!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως το ραντεβου ειναι 930πμ στα Mc Donalds στην εθνκη οδο στο βενζιναδικο BP.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης έχω μια πρόταση εάν έχουμε χρόνο και για φαγητό ……. να τη ρίξω ???
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νομιζω και σχεδον ειμαι σιγουρος οτι ο L3f εχει το θηριο, το HP2. Οσο για φαγητο, αν και η οικονομικη κριση μας εχει γονατισει, δεν θα ελεγα οχι, αρκει να περιοριστουμε στ απολυτως απαραιτητα. Ξερετε, αρνι,γουρουνοπουλο,κατσικι,παιδακια. Να τσιμπισουμε κατι βρε αδελφε! ![]() Θα το δουμε εκεινη την στιγμη, αλλα προσωπικα δεν ειμαι για πολλα εξοδα. Κατι μπορουμε να κατσουμε και να φαμε παντως. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() για το λευτερη γραψε.....hp2 ή r1200gs adventure ή ktm 625 adventure..!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν μου απαντάς…
![]() Εγώ θα το πω και βλέπουμε Φτάνοντας μέχρι και μετά τη Θήβα κάνουμε δεξιά και πάμε προς Υλίκη κάνουμε μέρος της Λίμνης και φτάνουμε Ανθηδώνα που έχω το εξοχικό μου , Αγοράζουμε κοψίδια από τον Μπάρμπα στο χωριό , πάμε σπίτι τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου , μέχρι να γίνουν έχω ένα χωραφάκι για όργωμα…. ![]() ![]() Στήνουμε τις μηχανές καθόμαστε πάνω και τα τρώμε κατευθείαν από τη σχάρα , χωρίς στρώσε, πλύνε, τζατζίκια κρεμμύδια και άλλα …….. τι λέτε ??? ![]() ![]() βέβαια το βλέπουμε και επι τόπου αν μας πέρνει no problem !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το συζηταμε επι τοπου. Παρε τα κλειδια του εξοχικου για καλο και για κακο ομως...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εν ανάγκη....παρακάμτουμε και πάμε απευθείας για μαμ!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11 | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 156 | 22-11-2010 01:30 |
Αθηνα-Λαδωνας απο χωμα 17-18 Ιουλιου | nibo | Χωμάτινες εξορμήσεις | 34 | 05-08-2010 07:03 |
KTM 950 Adventure και χωμα | emix | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 31-03-2010 06:27 |
Μποτες για χωμα:εντουραδικες ή μπασταρδες;;; | nibo | Μπότες | 5 | 18-02-2010 10:14 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |