![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ελπίζω να σε δούμε! |
|
|
|||
|
|||
|
μέσα κ γω καθώς η βόλτα θα έχει εξαιρετική παρέα και διαδρομή (και πολύ μάσα)... Παρών στο Saturn (μη χάσω και την πρωινή τυρόπιτα)..
αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω εγκαίρως.. |
|
|
|||
|
|||
|
1. Carduelis
2. aeriko 3. gemara 4. teo71 5. dakar 6. boneville 7. vpentza 8. gepol ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου,
εάν περνάτε από τις Πλαταιές, που δεν έχω πάει ποτέ, και έχετε φωτογραφική, σας παρακαλώ βγάλτε κάνα δυο, και ανεβάστε τις να τις δούμε. Χρόνια λέω να περάσω από κει να κάνω καμιά μάχη, αλλά δεν μου βγαίνει... |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ ωραια διαδρομη και πολυ καλες επιλογες απο θεμα καφε και φαγητου ο φιλος Νοτης και η τριμελης ...
διαδρομη απιθανη και καταπληκτικο οδοστρωμα για τους καγκουρες τις παρεας και καταπληκτικα τοπια για εκεινους που το απολαμβανουν ... μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα η δουλεια ακομα με κρατα καθηλωμενο ... καλα να περασετε ... |
|
|
|||
|
|||
|
Δυστηχως δουλευω και δεν θα κανω βολτα με την παρεα.Καλο δρομο και ισως στην επομενη αν ειναι κυριακη.
|
|
|
|||
|
|||
|
δίκιο έχετε παιδιά για το Σάββατο....
προσπαθούμε όμως να εκμεταλευτούμε τη κάθε μέρα που θα είναι καλή ώστε να ξεφύγουμε από την Αθήνα.... ο καιρός είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητος αυτή την εποχή, για το Σάββατο αυτό σιγουρευτήκαμε για τον καιρό και το κανονίσαμε..... καλή, ήσυχη και αποδοτική η αυριανή σας μέρα..... |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαστε άδικοι, Σαββατιάτικα???
Γμτ το ελέυθερο επάγγελμα Καλά-καλά ούτως η άλλως την Κυριακή θα είμαι στον ελαιώνα για την ετήσια συγκομιδή Μην έχετε τύψεις λοιπόν αγαπητοί συνταξιδιώτες Χμμμμ ας είναι καλά να περάσετε αλλά θα σας ακολουθήσω νοερά ![]() Καλά χιλιόμετρα με ασφάλεια και και καλό περιδρόμιασμα(συγκρατηθήτε αδέλφια)
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα και από μένα,....Υπολογίστε και εμένα στην εκδρομή αύριο, τελειώνω κάτι δουλειές απόψε και εκτός απροόπτου δηλώνω παρών
Μια διευκρίνηση...Το σημείο συνάντησης είναι ένα; & η ώρα 08:30; Στον παράδρομο του SATURN?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γατζέα-Βόλος * Σάββατο 14-8-10 | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 18-08-2010 11:41 |
| Σάββατο 16/1 | Hailander | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 13-01-2010 13:58 |
| Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 09:46 |
| αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 01:54 |