![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δικό σου το μαγαζί Χρήστο..; Για να μήν ανησυχούμε εννοώ..!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα και την καλή μου, χωριάτικη, λουκάνικο και κολοκυθάκια τηγανητά,
ένα κοντοσούβλι κι ένα φιλέτο κοτόπουλο. Άμα θέλουν κι άλλοι στο τραπέζι θα ΄θελα να δοκιμάσω και το κοκορέτσι. Και 2 coca-cola κανονικές! Ααα, βάλε και μία πατάτες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΑΑ να παραγγειλω και εγω απο τωρα?????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το εννοείτε το δικό μου το μαγαζί...
![]() Πάμε ΚΑΙ εκεί και τρώμε το καλοκαιράκι. Εππειδή σας είδα φουριόζους όμως να παραγγείλετε, στο τέλος έχει δώρο... σφηνάκια σπληνάντερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δώσε!!! "Ημέρα χοληστερίνης" δεν είναι η 28η Νοεμβρίου είπαμε? Εεεε, να την τιμήσουμε τότε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν όλοι που ποστάρουν έρθουν στην εκδρομή, θα είναι από τις πλέον πετυχημένες. Να μας κάνει και καλό καιρό…
Ο καιρός για Ερμιόνη, Ελλάδα ![]() ![]() Ημέρα Υψηλή: 19°C πιθανή βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό Συνολικός Υετός: 0.3 mm Μέγιστος Άνεμος: ΝΝΔ με 22 Km/h Υγρασία: 62% - 73% Αν το πάει έτσι, μια χαρά το κόβω... Τί λένε οι υπόλοιποι καπεταναίοι? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να μαστε καλα,τι θα μας πτοησει λιγη βροχουλα?Βουουουουρρρρρρ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί δε θα κάτσουμε?
![]() Κοκορέτσι να πάρουμε??? |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΤΟΙΜΟΙ....;;;;
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |