![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα είναι νοτιάς και θα σας βοηθάει στο ανέβασμα, μην ανησυχείτε. Πάντως είναι κάποια χιλιόμετρα μέχρι τη Σύμη αλλά μετά ο δρόμος πράγματι είναι βατός. Ένα θετικό είναι πως είναι ανηφόρα και σταθερής περίπου ποιότητας χωματόδρομος. Αν Δηλαδή δείτε πως δε τη παλεύετε (που δε νομίζω) γυρίζετε πίσω. Πιθανό πρόβλημα κάποια νεροφαγώματα λόγο βροχής από τότε που πήγα εγώ (εκδρομή Βατοί Χωματόδρομοι, τέλος πρώτης μέρας, δείτε την εκδρομή στα χωμάτινα αν θέτε) και κάποιες νερολακούβες ψηλά που θα μπορείτε όμως να αποφύγετε λογικά. Ά, κάπου στα μέσα της ανάβασης έχετε το νου σας να δείτε δεξιά 20 μέτρα από το κυρίως δρόμο ένα καταρράκτη. Όταν πήγα εγώ την εκδρομή ήταν ξερός και δεν έβαλα φωτογραφίες, ίσως τώρα να έχει νερό (αν και χλωμό το βλέπω).
Όσον αφορά τα χωμάτινα λάστιχα, παιδιά είναι μύθος. Μια χαρά πας και με τα διπλής χρήσης λάστιχα στο χώμα, απλά πιο αργά. Στη λάσπη θέλει όμως χωμάτινα υποχρεωτικά. Last edited by Markas; 27-11-2010 at 17:08. |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τι ωρα θα φυγουμ και που?8.30 στου γρηγορη στην καζαντζιδη?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
8,30 ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9,00-9,30 ΛΕΩ |
|
|||
|
|||
![]()
9 να φευγουμε και 8.30 για οσους θελουν καφε.συμφωνει και ο yns.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παιδιά, εγώ έχω βάφτιση και δουλειά το πρωί και θα παρακολουθώ τα νέα σας...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε και να φέρεις και ωραίες φώτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλάν να περάσετε παρέα..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και όντως περάσαμε πολύ όμορφα!! Φωτογραφίες αργότερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε φωτό,άντε και στην επόμενη με καλό.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φτάσατε μέχρι πάνω στο μικρό Ομαλό;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2010 13/14 Νοεμβρίου 2010 Βόνη Ηρακλείου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 123 | 16-11-2010 23:02 |
15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 06:41 |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 20:32 |