![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βοήθησέ μας λίγο! Μήπως ήταν και Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ναυτικών, Οικονομικών και Αντιπρόεδρος εκτός από τις 2 φορές που έγινε πρωθυπουργός; Τον έλεγαν "Νέστορα της πολιτικής"; Μήπως και από την αδυναμία του (και τη φαγωμάρα μας) τελικώς να κάνει κυβέρνηση, παραδοθήκαμε στους συνταγματάρχες όπως έχουμε παραδοθεί τώρα στα λαμόγια του Πολυτεχνείου;;; ![]() Τουλάχιστον έφτυσε κατάμουτρα τον Παπανδρέου όταν του είπε να αναλάβει Πρόεδρος της Δημοκρατίας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εισαι εκτος διαγωνισμου ![]() Εσυ πρεπει να βρεις το α/φος. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος είναι ο άνθρωπος που έκανε όλα τα παραπάνω! Κόβεσαι όμως γιατί το δικό σου θέμα ήταν το αερόπλανο και οχι ο πιλότος! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρεις λαικοί τραγουδιστές που σημάδεψαν την εποχή τους.
Ποιός είναι ο γονατιστός; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Χριστακης........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βέβαια! να το πεις αλλά στον αποκάτω μου, που κάνει οτι ξέρει από παπόρια και αερόπλανα!
![]() Εγώ ξέρω απλά οτι αεροπλάνο είναι κάτι που έχει φτερά και πετά και ..δεν κελαιδάει! ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός είσαι Μάνο!
Χρηστάκης ή Χρήστος Ζύρπος όπως ήταν το κανονικό του όνομα! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πασχαλιατιες Φωτο | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 06-04-2010 17:50 |
Φωτο της Μηχανης Μου. | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 05-10-2009 23:16 |
Φωτο και Εντυπώσεις από το Τριήμερο.... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 06-03-2009 00:17 |