![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα περισσότερα φορουμς λειτουργεί το σύστημα με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο γιατί πάντα έχεις μπροστά σου τις πραγματικές νέες δημοσιεύσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και ο <<νεος τρόπος>> εμφανισης των θεμάτων
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oχι τίποτα αλλο αλλα νόμιζα οτι τα δικάμου δεν εμφανίζονταν επειδη με παρακολουθει το F.B.I. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ποιος όχι.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...εμενα το παλιο συστημα δημοσιευσεων με βολευε περισσοτερο!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και το ξανασυζητάμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αμεση συγκριση απο το Varaderoforum που ειναι ετσι.
Για την ακριβεια, τα περισσοτερα φορουμς ειναι ετσι. Προσαρμοζομαι ετσι και αλλιως, αλλα το προηγουμενο συστημα το βρισκω βολικοτερο... |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη αλλιώς μας είχατε μάθει και όσοι δεν είμαστε expert κομπιουτεράδες, ιδίως οι νεοεισερχόμενοι-ες στο χώρο που δεν παρακολουθούν πολλά φόρουμ παρά μόνο αυτό, έχουμε χάσει την πυξίδα ή το μπούσολα στα ιταλικά...
Συνήθως δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για της νέες δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει, αλλά και για ψυχαγωγία ιδίως μερικές φόρες, ανατρέχαμε πάλι σε ήδη αναγνωσμένες, πχ ανέκδοτα, τεχνικές συμβουλές από ειδήμονες ή σχόλια επί καινούργιων μοντέλων και γελάγαμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά εσύ έχεις και varadero. Και μένα το παλιό σύστημα με βόλευε περισσότερο, πλάκα σου κάνω για το varadero… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 15:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 19:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 14:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |