![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ανετρεξε στο παρελθον να δεις ποιος βγηκε νικητης απο τετοιες αναμετρησεις, παντως οχι ο λαος!!! Μια ''νικη'' λαου πανηγυρισαμε το 1974 την οποια πληρωνουμε τωρα εξαιτιας του τότε λαου που κατελαβε τα πολιτικα αξιωματα!!! Αν θελουμε λοιπόν επαναληψη της ιστοριας, με θυματα τα παιδια μας...... ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει μία παροιμία, το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Οταν παω σε ενα μαγαζι κι αγοραζω ενα παντελονι και αρνουμαι την αποδειξη πληρωμης (¨η μου την αρνουνται
) συμβαλλω κι εγω στην σημερινη κατασταση! Οταν αυτο το κανουν κι αλλα 4,000,000 κοσμος τοτε συμβαλλουμε ολοι μαζι σε αυτην την κατασταση!! Ετσι λοιπόν ερχεται η στιγμη που το κρατος θα μου τα ζητησει πισω, αυτο δεν ειναι αυτομαστιγωση αλλα η τιμωρια μου!!! Ασχετα αν το κρατος μου το επετρεπε να το κανω τοσο καιρο!! Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη.......!!! Και ο κλεφτης λεει μια παροιμια τον πρωτο χρονο χαιρεται!!!!! Δεν νομιζω οτι αμφιβαλλει κανεις γι'αυτο,δηλαδη οτι ολοι μας εχουμε βαλει ενα λιθαρακι για την κατασταση που βιωνουμε τωρα.Απλα εμεις μπορουμε να αυτοχαρακτηριστουμε ως ''μικροαπατεωνες'' η ''μικροκλεφτες.Οι περισσοτεροι δε,αυτο το εκαναν για την επιβιωση τους και γιατι χρονο με τον χρονο το συστημα δεν τους αφηνε αλλα περιθωρια. Οι πολιτικοι ομως ειναι αυτοι που εγω θα χαρακτηριζα ως ''εκγεφαλους'' και μεγαλοκαρχαριες της απατης.Αυτοι ειναι που πλουτιζαν με το δημοσιο χρημα και που εκλεβαν οχι για να επιβιωσουν,αλλα γιατι με την καταχρηση της εξουσιας,γεμιζαν τους κουμπαραδες τους με τα εκατομμυρια που πληρωναμε ολοι μας,εξασφαλιζοντας στους εαυτους τους και τους οικειους τους ζωη χαρισαμενη. Ναι,ειμαι κι εγω κατα της βιας,αλλα πρεπει επιτελους καποιος να τιμωρηθει,αλλιως η ατιμωρησια θα διαιωνιζει το φαινομενο της πολιτικης διαφθορας και καποιοι θα εξακολουθουν να πλουτιζουν στις πλατες του απλου λαου..... |
|
|
|||
|
|||
|
Το ''ας πρόσεχε'' δεν είναι άλλοθι, που είπε κι ένας συμφορουμίτης σε άλλο ποστ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θεέ μου που φτάσαμε να χτυπιόμαστε και να χαιρόμαστε να βλέπουμε τη βία και να λέμε δώσε κι άλλο καλά του κάνανε.....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
άρχισαν τα όργανα??? ω ναι! κάτσε να τα πω τώρα που είμαι και φορτωμένος λόγω μισού μέτρου χιονιού!
να τους λυπηθώ??? ναι..ουυυυυυ όσο λυπήθηκαν αυτοί, την φουκαριάρα την γριά (που τις έκοψαν και φράγκα απο την σύνταξη)που είδα προχθές στο σουπερμαρκετ να αγοράζει μακαρόνια και να παραπονιέται για τα 4 λεπτά που τα ανέβασαν! όταν τις είπε η υπάλληλος ότι δεν έχει ανέβει η τιμή το τελευταίο καιρό,τις είπε... "τρώω μακαρόνια 5 φορές την εβδομάδα και θα μου πεις εσύ πόσο κάνουν??" ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ κύριοι και είναι γεγονός.γεγονός είναι... και τα μπουκέτα που έφαγε ο χατζηδάκης αλλά πολύ πιο μικρό...έχουνε υπομονή νομίζετε να σκεφτούν αν είναι κομψό? ούρτ ρε παλιολαμόγια ![]() διαβάστε τι άλλο έγινε αυτές τις μέρες...170.000 eurο το αμαξι του Παπακωνσταντινου απο το αρθρο του veto http://www.picpaste....ap-DowTiVxm.jpg ούστ!!!! και για να έχουμε καλό ερώτημα χθες δεν είχαν απεργία τα ΜΜΕ?? Που στα σκ@τα βρέθηκαν 500 κάμερες χθες στο κουτούπομα του πολιτικού? δεν απεργούσαν αυτοί?και μην μου πείτε ότι όλα ήταν ξένα κανάλια... και κάτι τελευταίο που για να δείτε ότι ακόμη και αυτές οι ακραίες αντιδράσεις είναι φτιαχτές.. γιατι δεν οργανώνονταν ολα τα χθεσινά 1-2 μερες πριν ψηφιστει (χτες βραδυ) το νομοσχεδιο? αφου τωρα ψηφιστηκε, σιγα μην το παρουν πισω. πιο ηχηρό θα ήταν το μήνυμα αν γινοταν νωριτερα. georgep ,αργεί ακόμη η ώρα που θα πιάσουμε τον πάτο ...που λες και εσύ Last edited by tsompanis; 16-12-2010 at 12:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Για δεστε εδω http://rapidshare.com/files/6843381/print_survey.pdf τις μεσες αποδοχες και κοστος εργασιας ανα μοναδα προιοντος της ελλαδας με τις άλλες χωρες και πεστε μου ποσο προνομιουχοι μπορει να ημαστε και αν συνεχιζαμε ετσι που θα πηγαιναμε!!!!
Ετσι για να δουμε και ποιος φταιει εκτος των πολιτικων!!! πηγη 3comma14.gr - Έρευνες , Δημοσκοπήσεις , Στατιστικά για την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
Διάβασα με προσοχή της παρατηρήσεις σχετικά με το συμβάν, και μάλιστα θα μπορούσα να πω, ότι ο εν λόγου πολιτικός πρέπει να είναι συγγενείς σου, για να «ζοριστείς» τόσο που τον κάνανε μπλε-μιαρέ στο ξύλο.... Σαφέστατα όλοι μας, έχουμε οικογένεια, όπου θέλουμε να ζούμε αρμονικά και θαλπωρικά, και μάλιστα αυτές της ημέρες. Σαφέστατα είμαστε ΕΝΑΝΤΙΩΝ κάθε μορφής βίας, και η «ελευθέρια» των πράξεων τελειώνει εκεί που παρενοχλείται ο απέναντι σου... Δυστυχώς όμως η κατακτήσεις και αγώνες γίνανε με «αίμα» και όχι με το γάντι ... Αλλιώς θα μιλήσαμε τώρα Περσικά, Τούρκικα, Σλαβικά, Γερμανικά, θα είχαμε Χούντα και όλα αυτά τα συναφή!!! Ο λαός μας λέει, «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος», και πολύ σωστά.... Για να γίνεις πεζοναύτης, μαθαίνεις πολεμικές τέχνες και όχι πως να σερβίρεις τσάι στα σαλόνια.... Και η Γαλλία να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα πέρασε από ην Γαλλική Επανάσταση, και μάλιστα με πολύ αίμα.... (και να δανείζει εμάς τώρα)... Όταν λένε οι πολιτικοί μας, «αναλαμβάνουμε το πολιτικό κόστος», τι εννοούνε?? Να παίζουν Playstation στην Ραφήνα!!!! Η’ να περνάμε καλά στα σαλέ της Αυστρίας!!!! Όταν εγώ παίρνω 600, 700, ή 900 ευρώ, να ζήσω την οικογένεια μου, να σπουδάσω παιδιά, να πληρώσω τράπεζες, φροντιστήρια, φαγητά, και αυτοί με τις μισές ώρες δουλειάς, και τις μισές ημέρες εργασίες παίρνουν 9.000 ευρώ συν όλα τα υπόλοιπα έξτρα, τι να κάνω... Όταν αυτοί οι τρακόσοι οι οποίοι μας διοικούν και παίρνουν αποφάσεις, μας οδηγούν στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν την πτώχευση, τι να κάνω εγώ.... Όταν αυτοί με τους συνδικαλιστές, κόβανε παχουλούς μισθούς στους διοικητικούς, τι να κάνω εγώ.... Τι να κάνω εγώ, που με φτάσανε εδώ, εμένα και την υπόλοιπη Ελλάδα μας.... Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ... Τι θα κάνεις εσύ, όταν οι ####αποφάσεις των πολιτικών, κλείσουν την επιχείρηση που σου δίνει ψωμί, ενώ ξέρεις ταυτόχρονο ότι αυτοί κάθε μέρα σου κλέβουν και τις δύο τσέπες σου......!!!! Τι θα κάνεις εσύ, όταν το παιδί σου, σου ζητάει δώρο, και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να αγοράσεις πετρέλαιο για να ζεσταθείτε, και να μην ψοφήσετε στο κρύο.... Με την ίδια φιλοσοφία, ούτε τα ΜΑΤ, πρέπει να κτυπούν τους αναρχικούς, όταν καίνε την μισή Αθήνα..!!!! Γι’ αυτό........«όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και θα συμπληρώσω ότι η μούρη του εν λόγου πολιτικού σε δύο-τρεις μέρες θα φτιάξει, η ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ψυχή πότε θα φτιάξει δεν ξέρω...!!!!
Γι’ αυτό, αδέλφια, γρηγορείτε, γιατί κάθε μέρα που περνά χωρίς GS-FORUM εκδρομή, είναι μια ημέρα χαμένη στην ζωή μας..!!!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 15:16 |
| Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 20:26 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
| Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 22:57 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |