![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
..... αφού καφεδάκι ζήτησε ο άνθρωπος ... να του πάω "κόντρα" ???? ![]() Πέρα απ' την πλάκα, αυτά είναι προκαταλήψεις κ δεν τα πιστεύω καθόλου ...
|
|||
|
|||
|
Μέσα… στους κουραμπιέδες
. Η σύζυγος κάνει τα κοραμπιεδομελομακάρονα και με χρειάζεται… για να τα δοκιμάζω .Θα σας παρακολουθώ. Καλά να περάσετε. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Βάλε φωτό, αλλιώς δεν σε πιστεύουμε .... ![]() Καλοφάγωτους Χρηστάρα .... κ του χρόνου με υγεία ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα το κάνω με την καινούργια κάμερα… και κάποιοι θα ξεροκαταπιούν . Θα σας κρατήσω λοιπόν ενήμερους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μήπως το καθιερωμένο αφτερ να ειναι στο ...σπιτι σου ![]() ![]() α ρε χαρές που θα κάνει η συζηγάτα σου!! ![]() ![]() παλιο κουραμπιεδοκιμαστη!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πού να σας χωρέσω όλους εσάς, ένα τόσο δα... φουρνάκι έχω. ![]() Ανεβαίνοντας τον Διόνυσο, στη στάση Καΐρη αριστερά. Στάση Καΐρη vasorfa, όχι στάση πληρωμών… ![]() Γιατί είσαι τέτοιο παιδί, παιδί μου? |
|
|
|||
|
|||
|
Και του λόγου το αληθές…
Με τα video effects μου, με τα fade ins – τα fade outs, ε ρε τι σας ετοίμασα. Την ημερομηνία δεν μπόρεσα να φτιάξω ακόμα… Ανταποκρίσεις δεν βλέπω, οπότε η μάσα είναι τεράστια. Καλά να περνάτε. Last edited by ckk; 23-12-2010 at 00:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα με έχουν πιάσει οι κλειστές μου τελευταία και απολαμβάνω θαλπωρή σπιτιού τελευταία, μιας και έφτιαξα τζάκι... Γι'αυτό έχω χάσει 3-4 καφέδες...
Οπότε καταλαβαίνετε είμαι συνέχεια στη μεταφορά ξύλων από έξω προς τα μέσα.... ![]() Δεν είναι ότι βρωμάν τα πόδια σας... Να με συμπαθάτε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε συμπαθάμε. Αλά να ξέρεις ότι στο χωριό μου λένε. (για της νοικοκυρές). Όποια δεν θέλει να ζυμώσει. μια βδομάδα κοσκινάει. Καληνύχτα φίλε, καλό ξημέρωμα να έχεις |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 19/5/10 ! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 25-05-2010 03:39 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 14/4/10 ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 17-04-2010 08:37 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 7/04/10 | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 12-04-2010 23:21 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 24/02/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 25-02-2010 20:09 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 20/1/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 50 | 21-01-2010 20:56 |