GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Συμφωνείτε με την άρση?
ΝΑΙ 51 98.08%
ΟΧΙ 1 1.92%
Ψήφισαν: 52. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-12-2010, 16:47
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Καλό θα είναι να μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες ορθογραφίας – συντακτικού – θεωρώ αρκετά σημαντικές τις λεπτομέρειες ορθογραφίας και συντακτικού ιδίως όταν η γλώσσα είναι το μέσο για την επίτευξη του σκοπού. Υποδηλώνουν τον μορφωμένο άνθρωπο που διαθέτει ουσιαστική παιδεία και αγάπη για τη χώρα του, την Ελλάδα στο συγκεκριμένο. Στο site αυτό της ψηφοφορίας, ο αλλοδαπός έμπορας ιδιοκτήτης του προφανώς σε κάποιο απελέκητο δικο μας ξύλο έδωσε το κείμενο για να το μεταφράσει στα ελληνικά διαφήμισης..Ο σκοπός έχει σημασία. Όπως έγραψα και εγώ, μπορεί να μην παίξει μεγάλο ρόλο η ψήφος μας στο petition, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είδες και τις διαφημίσεις σου λέω εγώ. Είναι το μόνο μέρος με διαφημίσεις? Δηλ να μην παίρνουμε τα τρόλεϊ επειδή έχουν διαφημίσεις επάνω τους? Το τρόλλεϋ ας έχει διαφημίσεις επάνω του, δεν με πειράζει. Ο σκοπός του τρόλλεϋ είναι να με μεταφέρει, το επιτυγχάνει και αν έχει έσοδα από διαφημίσεις, εμένα μου κοστίζει λιγότερο το εισιτήριο! και τελικά όλων αυτών συμπεριλαμβανομένων, ψηφίζοντας έχουμε καμιά ζημιά? Έχουμε και μεγάλη μάλιστα. Χάνουμε την ώρα μας και ουσιαστική αντίδραση δεν υπάρχει! Νομίζουμε ότι τους τρίξαμε τα δόντια και αυτοί μας λένε ότι μαζί τα φάγαμε, λεφτά υπάρχουν και ένα σωρό άλλες ανοησίες που έχουν κατά πολύ πλέον ξεπεράσει το "σφάξε αγά μου να αγιάσω" Ποτέ δεν ξέρει κανείς… άλλωστε από κάπου – κάπως πρέπει να ξεκινήσουμε. Μακάρι.
...
Reply With Quote
Παλιό 27-12-2010, 18:51
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Βλέπω και 1 όχι!!!
Έχουμε και βουλευτή στην παρέα?
Reply With Quote
Παλιό 27-12-2010, 19:12
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλέπω και 1 όχι!!!
Έχουμε και βουλευτή στην παρέα?
Έλα μου ντε... Αυτό ρώτησα κι εγώ ρε Αντρίκο...
Reply With Quote
Παλιό 28-12-2010, 14:59
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
...

Καλό θα είναι να μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες ορθογραφίας – συντακτικού – θεωρώ αρκετά σημαντικές τις λεπτομέρειες ορθογραφίας και συντακτικού ιδίως όταν η γλώσσα είναι το μέσο για την επίτευξη του σκοπού. Υποδηλώνουν τον μορφωμένο άνθρωπο που διαθέτει ουσιαστική παιδεία και αγάπη για τη χώρα του, την Ελλάδα στο συγκεκριμένο. Οι μη καλοί ορθογράφοι ή και οι αμόρφωτοι άνθρωποι, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επαναστάσεις? Στο site αυτό της ψηφοφορίας, ο αλλοδαπός έμπορας ιδιοκτήτης του προφανώς σε κάποιο απελέκητο δικο μας ξύλο έδωσε το κείμενο για να το μεταφράσει στα ελληνικάδιαφήμισης..Ο σκοπός έχει σημασία. Όπως έγραψα και εγώ, μπορεί να μην παίξει μεγάλο ρόλο η ψήφος μας στο petition, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είδες και τις διαφημίσεις σου λέω εγώ. Είναι το μόνο μέρος με διαφημίσεις? Δηλ να μην παίρνουμε τα τρόλεϊ επειδή έχουν διαφημίσεις επάνω τους? Το τρόλλεϋ ας έχει διαφημίσεις επάνω του, δεν με πειράζει. Ο σκοπός του τρόλλεϋ είναι να με μεταφέρει, το επιτυγχάνει και αν έχει έσοδα από διαφημίσεις, εμένα μου κοστίζει λιγότερο το εισιτήριο! Δεν σου κοστίζει λιγότερο το εισιτήριο γιατί έχουν φάει τα λεφτά από τις διαφημίσεις… γιατί δεν μπορείς να δεις έτσι, ότι επιβοηθητικά υπάρχουν, και το θέμα των διαφημίσεων στο petition? Ότι δηλ υποβοηθά την ύπαρξή του, με αποτέλεσμα εμείς να μπορούμε να ψηφίζουμε?και τελικά όλων αυτών συμπεριλαμβανομένων, ψηφίζοντας έχουμε καμιά ζημιά? Έχουμε και μεγάλη μάλιστα. Χάνουμε την ώρα μας 2 λεπτά είναι και ουσιαστική αντίδραση δεν υπάρχει! Νομίζουμε ότι τους τρίξαμε τα δόντια και αυτοί μας λένε ότι μαζί τα φάγαμε, λεφτά υπάρχουν και ένα σωρό άλλες ανοησίες που έχουν κατά πολύ πλέον ξεπεράσει το "σφάξε αγά μου να αγιάσω" Ποτέ δεν ξέρει κανείς… άλλωστε από κάπου – κάπως πρέπει να ξεκινήσουμε. Μακάρι.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω τόσο, όσο να σου απαντήσω.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης